Seuraa meitä somessa:

Pieksämäki hyvä kotonaan, WoVo vieraissa

07.11.2015

Lauantain naisten Mestaruusliigan otteluissa Pieksämäki Volley oli vahva kotonaan ja WoVo Rovaniemi vieraissa täysien pistepottien verran.

Pieksämäen peli kulki Meston turmaksi

Pieksämäki Volley (3-5) otti kauden kolmannen voittonsa selkein numeroin vierailleen Mesto Tampereen (1-5) kaaduttua suoraan kolmessa erässä 3-0 (25-22, 25-12, 25-14).

Joukkueiden hyökkäystehoissa oli selkeä ero (48%-33%) ja se näkyi myös tehotilastossa (+40 ja +6). Nikolina Alter ja Eliise Hollas tekivät keskeltä yhteensä 20/+15.

Satu Natunen, Pieksämäki Volley:

- Täytyy olla todella iloinen kolmesta pisteestä. Joukkueelta todella hyvä esitys, josta olen iloinen. Keskityttiin täysin vastustajan kahteen syömähampaaseen.

Viktor Circenko, MesTo:

- Vaikea puhua, kun ei kulkenut lainkaan. Olemme kotijoukkue. Vastaanotto toimi normaalisti, mutta hyökkäyspeli pehmyttä. Vastustajan keskipelaajat pääsivät liian helpolla.

T 7-2, Ä 4-2, SV 5-4, H% 48-33, VO% 41-47
Yleisöä 325

LähiTapiolan pisteet:
3 Kärkkäinen Pieksämäki
2 Hollas Pieksämäki
1 Polso Pieksämäki

Ottelutilasto

LP-Vampula voimaton Rovaniemeläisten edessä

Lauantaina pelattu ottelu LP-Vampulan (0-7) ja WoVo Rovaniemen (5-2) kanssa kesken oli selkeää vierailijoiden näytöstä alusta alkaen. WoVo otti pisteet erin 0-3 (16-25, 16-25, 21-25).

Ilman Elli-Noora Hiltusta pelanneen kotijoukkueen pelaajat eivät saaneet peliään kuosiin, eikä siihen näyttänyt päävalmentajana sarjassa vielä ilman voittoja oleva Kai Steniuskaan mitään parannusta aikaiseksi.

Vierailija näytti kahdessa ensimmäisessä erässä, etenkin syöttö- ja puolustuspelillään kotijoukkueelle miten lentopalloa pääsarjatasolla pelataan ja vei molemmat erät selkeästi nimiinsä pistein 16-25.

Kolmannessa erässä kotijoukkue piristyi, mutta lopussa WoVo oli kuitenkin vahvempi ja vei pisteet mukanaan Rovaniemelle.

Ottelun parhaina palkittiin 18/+15 peräti seitsemällä ässäsyötöllä tehnhyt virolainen Kristiine Miilen WoVosta ja hyvin hyökännyt Binetou Sow (16/+7) LP-Vampulasta. Kristine Miilen, WoVo:

- Pelasimme hyvin ja teimme paljon töitä ja keskityimme hyvin. Odotimme taistelevaa LP-Vampulaa ja tiesimme että joudumme tekemään tosissamme töitä.
Ella Eloranta, LP-Vampula:

- Vastaanotossa oli paljon ongelmia ja sen jälkeen ei ole muilla osa-alueilla paljoa tehtävissä. Teemu Mäkikyrö, WoVo:

- Kolme pistettä vieraissa on aina hyvä saavutus. Kolmannen erän loppua lukuun ottamatta pelimme oli erinomaisen hyvin kasassa. Olen erittäin tyytyväinen kokonaisuuteen. Elli-Noora Hiltusen poissaolo hieman hämmensi, koska olimme ottaneet hänet huomioon.
Kai Stenius, LP-Vampula:

- Vastaanottopelimme oli murheellisella tasolla. Harjoituksissa teemme asioita paremmin, mutta emme saa niitä tuotua peliin. Osittain ongelma on henkisellä puolella. Jotain pitäisi tehdä toisin.

T 4-6, Ä 4-11, SV 8-6, H% 45-58, VO% 43-50
Yleisöä 283

LähiTapiolan pisteet:
3 Miilen WoVo
2 Nassar WoVo
1 Sow LP-Vampula

Ottelutilasto

Kuvat:
Tuomo Toppinen / Pieksämäki

  Takaisin