Seuraa meitä somessa:

Pihtiputaan LiigaPlokille pelaajasopimuksia

14.04.2021

Keskipelaajat Aliisa Kähkölä ja Siiri Vehmanen ovat uusia nimiä LiigaPlokin ensimmäisessä sopimusjulkistuksessa. Jatkosopimuksen ovat tehneet yleispelaaja Sara Piippo ja libero Jemina Pasanen. Viime kaudella farmisopimuksen kautta peliaikaa saanut passari Noora Hakonen liittyy myös liigaryhmään.

Seuralla on sopimukset tehtynä myös ulkomaalaisen passarin ja hakkurin kanssa.

Aliisa Kähkölä, 19 v, 180cm, keskipelaaja. Kasvattajaseura WoVo Rovaniemi.

- Tosi hyvillä fiiliksillä lähden tulevaan kauteen uudessa paikassa. Olen kuullut Pihtiputaasta hyvää ja että pelaajista pidetään huolta. Odotan jo innolla, että päästään kaikki tekemään yhdessä hommia. Toivotaan myös, että saadaan myös mahtava kotiyleisö paikan päälle!

Siiri Vehmanen 22v, 188 cm, keskipelaaja tekee paluun Mestaruusliigaan. Kasvattajaseura Varkauden NMKY

- Kiva lähteä mukaan joukkueeseen tulevalle kaudelle. Uskon, että Pihtiputaalla pääsen kehittymään pelaajana paljon eteenpäin. Opiskelen fysioterapiaa ja Pihtiputaalta järjestyi näppärästi myös työharjoitteluihin paikat, joka helpotti päätöstä lähteä joukkueeseen. Viimeiset kolme kautta pelasin ykkössarjaa Jyväs Lentiksen joukkueessa, jota ennen kaksi kautta Pölkky Kuusamon riveissä. Pihtiputaalla on tosi hyvä lentopallokulttuuri ja LiigaPlokista seurana minulla on positiivinen kuva, jonka vuoksi odotan innolla kauden alkua!

Sara Piippo, 18v, yleispelaaja. Kasvattajaseura Kiuruveden Luomu Wolley

- On tosi mukava saada jatkaa tutussa ympäristössä. Viime kaudella pääsin tosi hyvin totuttelemaan liigarytmiin. Nyt on kiva päästä näkemään, että mihin kaikkeen tulevalla kaudella pystyy ja olen valmis tekemään töitä kehityksen eteen. Odotan innolla hyvää yhteistyötä valmentajien kanssa ja mitä kaikkea kausi tuo tullessaan.

Jemina Pasanen, 20v, libero. Kasvattajaseura Pihtiputaan Ploki

- On mukavaa päästä jatkamaan kehitystä hyvässä valmennuksessa ja tutussa seurassa. Odotan innolla tulevaa kautta ja sitä mihin omat sekä joukkueen rahkeet riittävät!

Noora Hakonen,18 v, passari. Kasvattajaseura Pihtiputaan Ploki

- Ihanaa päästä pelaamaan tutussa seurassa Pihtiputaan omana kasvattina. Odotan innolla tulevaa kautta ja sitä mitä se tuo tullessaan.

  Takaisin