Seuraa meitä somessa:

Pitkä tauko käänsi pohjoisen valtikan Lakkapaa.com:in haltuun

11.11.2020

Lakkapaa.com nousi kahden hävityn erän jälkeen lopulta 3-2 -kotivoittoon Ettasta keskiviikon pohjoisen väiienselvittelyssä.

Kaikki yhdeksän kolmen edellisen kauden keskinäistä liigapeliään voittanut Etta näytti kahden ensimmäisen erän verran menevän jälleen voittoon, mutta kotijoukkue nousi Lasse Jäntin passaamana lopulta voittoon. Eetu Häyrinen tykitti kentän korkeimman pistemäärän 27/+19. 

Lakkapaa.com:ille ottelu oli vasta kauden viides ja voitto kolmas. Ettan saalis on kolme voittoa kuudesta pelistä. Sarjapisteissä Etta on edelleen edellä, nyt kahdella.

Jan Helenius, Etta

- Alku oli vahva. Vastustaja paransi, meidän peli huononi. Meni vähän väkisin yrittämiseksi.

Dimitriy Baranov, Lakkapää

- Askel askeleelta paransimme peliä ja kolme viimeistä erää jäikin meille. Kotisali oli iso apu tänään. Harjoitusten kautta tulee tekeminen peliin. Pelimme paranee koko ajan. Haluaisin torjuntoja enemmän, mutta joukkueen menestys on tärkeintä. Voitimme tänään. Voitto tuntuu hyvältä.

Olli Kuoksa, Etta

- Lentopallon lainalaisuudet unohtui pitkällä tauolla. Aloimme oikomaan hyökkäyksessä ja unohdimme, mitä olimme sopineet.

Jukka Tuovinen, Lakkapää

- Kolmas aloitus tälle sarjakaudelle. Se näkyi ottelun alussa. Emme pelanneet huonosti alkuakaan, mutta vastustaja oli vaan alussa kovempi varsinkin sideout-hyökkäyksessä. Pari yksittäistä pahaa vaihetta meni ensimmäisissä erissä vastustajalle. Se ratkaisi alun. Pitkällä tauolla saimme oman puolustuspelin kuntoon. Syöttö oli hyvä. Tasaisuutta tarvitaan vielä. Lasse Jäntin passipeli parani koko pelin ajan ja olen tyytyväinen hänen peliinsä. Vastaanotto oli tänään timanttia.

Parhaat pelaajat:
Jan Helenius, Etta
Eetu Häyrinen, Lakkapää

Lakkapaa.com - Etta 3-2 (22-25, 20-25, 25-17, 25-22, 15-8)
Lakkapää: Häyrinen 27/+19, Lemola 20/+10, Zhukov 12/+2
Etta: Helenius 19/+7, Muukkonen 18/+3, Marttila 15/+5
Ässät 6-3, syöttövirheet 11-11, torjunnat 13-8, hyökkäys% 47-44, vastaanotto% 69-42

Pistekilpailu:
3 Häyrinen Lakkapää
2 Helenius Etta
1 Mäntylä Etta

PROlibero
Jesse Mäntylä Etta

Ottelutilasto

Ruutu+ tallenne

Kuvat: Tapani Kuoksa

  Takaisin