Seuraa meitä somessa:

Pölkky ja LP Kangasala eivät antaneet erääkään vastustajilleen

03.10.2020

LP Kangasala aloitti liigakauden todella vakuuttavalla esityksellä kaataen LiigaPlokin vieraskentällä 3-0. Pölkky Kuusamo otti jo viikonvaihteen toisen voittonsam, nyt kaatui LP Viesti 3-0.

Pölkky paransi eilisestä ja otti LP Viestistä 3-0 voiton

Pölkky Kuusamo otti viikovaihteen toisen voittonsa naisten Mestaruusliigan startissa, kun vieraillut LP Viesti kaatui 3-0 (25-22, 25-16, 25-16).

Pölkky paransi pelin tasoaan eilisen avauspelistä huomattavasti eikä taipunut LP Viestin antamaan paineeseen ottelun ensimmäisessä erässä. Viesti johti erää neljällä pisteellä tilanteessa 6-10, mutta Pölkky kiri eron kiinni. Erä oli tasan vielä lukemissa 22-22 pirteästi pelanneen Ella Autereen onnistumisen jälkeen. Viestin hyökkäysvirheen ja Viivi Pyhäjärven hyökkäyksen jälkeen oltiin eräpallotilanteessa. Tasainen erä Pölkyn torjunnalla kotijoukkueelle 25-22. Toinen erä oli tasainen vielä erän puolivälissä, mutta Pölkky hallitsi erän loppua, kuten kolmatta erää kokonaisuudessaan.

Viktoriia Tuchashvili, LP Viesti:

- Onittelut Kuusamolle hyvästä pelistä. Meidän ensimmäinen peli ja joukueessa on paljon uusia pelaajia. Peli kaatui virheisiimme, joita tuli pelin useilla osa-alueilla.

Polina Malik, Pölkky:

- Olen ylpeä joukkueestamme ja teimme hyvää työtä. Nostimme tasoamme eilisestä ja pelimme hitsautuu koko ajan paremmaksi. Olen tykännyt pelata Kuusamossa, täällä pelaaminen on avointa ja pääsee näyttämään osaamistaan.

Tomi Lemminkäinen, päävalmentaja LP Viesti:

- Aloitettiin peli kohtuullisesti ensimmäisessä erässä aina 20 pisteeseen asti. Meille tuli harmittava syöttövirhe ja perään Wasserfallerin ässät, joiden turvin Kuusamo sai etumatkamme kiinni. Erä ei vielä ratkennut tähän, mutta tämän jälkeen kentällä oli vain yksi joukkue Kuusamon hallitessa loppupeliä selkeästi. Tällaisia pelejä tulee kaikille alkukaudesta.

- Molemmilla joukkueilla oli vaikeuksia päästä normaaliin peliin. Tämä näkyi joukkueiden 31 syöttövirheenä. Anna Zcakan oli meidän pelaajista ainoa onnistuja muun joukkueen jäädessä miinukselle.

Tuomas Alatalo, päävalmentaja Pölkky:

- Tänään oltiin selkeästi parempia kuin eilen. Torjunta - puolustus toimii ja siellä meillä on runsaasti potentiaalia. Tänään saimme myös vaimennuksia ja hyökkäyspelissä oli tehoja.

- Jos Viestin voittaa 3-0 täytyy olla tyytyväinen. Viime vuosikymmenenä sitä ei ole kovin usein tapahtunut.

Pölkky Kuusamo - LP Viesti 3-0 (25-22, 25-16, 25-16)
Pölkky: Malik 14/+10, Wasserfaller 14/+9, Autere 10/+7
LP Viesti: Czakan 10/+8, Kosonen 7/+2, Haatainen 5/-2
Ässät 5-3, syöttövirheet 16-15, torjunnat 8-7, hyökkäys% 42-27, vastaanotto% 48-34

Pistekilpailu:
3 Malik Pölkky
2 Wasserfaller Pölkky
1 Koskenkorva Pölkky

PROlibero
Milka Koskenkorva Pölkky

Ottelutilasto

Ruutu+ tallenne

Kuvat: Jouni Ronkainen

LP Kangasala LiigaPlokia valmiimpi liiga-avauksessa

LiigaPloki jäi pahasti vieraiden jalkoihin kotikentällään liiga-avauksessa lauantaina. Liigan ennakkosuosiksi nostettu LP Kangasala vakuutti erin 0-3 (11-25,11-25,19-25),

LiigaPlokin yhteisharjoittelun puute näkyi selkeästi. Vasta eilen LP Kangasalan harjoituksiin liittynyt hakkuri Jody Larsion takoi illan komeimmat tilastoluvut 16/+16. Etenkin hyökkäyspelissä vieraat olivat paljon edellä.

Mikko Pesonen,LiigaPloki :

- Erikoinen oli tämän kauden aloitus, eilen joukkue aloitti ensimmäisen yhteisharjoituksen valokuvauksella. Yhteispelin puute näkyi tämän päivä pelissä. Tasaisuus puuttui, mutta vastaanotto oli kuitenkin hyvää. Joukkuepelaaminen tule paranemaan yhteisharjoittelun lisääntyessä ja avauspelin jännityksen jäätyä unholaan.

Arttu Keränen, LP Kangasala:

- Erikoista oli valmistautua tähän peliin, koska en tiennyt minkälainen joukkue tulee meitä vastaan. Muutaman videon kautta piti tutustua LiigaPlokin uusiin ulkkareihin. Eilen karanteenista selvinnyt hakkuri Jody Larson tuli hyvin mukaan peliin ja ansaitsi parhaan pelaajan palkinnon. Selvisimme vähillä virheillä ja kovilla tehoilla.

Taija Kaukoranta, LiigaPloki:

- Yhteisharjoituksen puute näkyi tässä pelissä, tämä oli meiltä vasta toinen harjoitus yhdessä. Hyökkäyspelissä hävisimme Kangasalalle, mutta pelimme tulee paranemaan yhteisharjoittelun lisääntyessä.

Salla Karhu, LP Kangasala:

- Olen tyytyväinen lopputulokseen, pieni jännitys näkyi ottelun alussa. Nautin pelaamisesta Pihtipudas-salin mainiossa tunnelmassa. Akillesjänne on parantunut hyvin. Erityiskiitos LiigaPlokille hyvin hoidetuista ottelujärjestelyistä.

LiigaPloki - LP Kangasala 0-3 (11-25, 11-25, 19-25)
Ploki: Matias 9/+4, Kiisk 9/-1, Keene 6/+4
Kangasala: Larson 16/+16, Karhu 13/+10, Ron.Heikkiniemi 11/+5
Ässät 5-6, syöttövirheet 7-7, torjunnat 4-8, hyökkäys% 32-60, vastaanotto% 42-44

Pistekilpailu:
3 Larson LP
2 Ron.Heikkiniemi LP
1 Laakkonen LP

PROlibero
Tiiamari Sievänen LP

Ottelutilasto

Ruutu+ tallenne

  Takaisin