Seuraa meitä somessa:

Pölkky jäi HPK:n jalkoihin

12.02.2017

Liigakärjen HPK:n ja -kolmosen Pölkky Kuusamon ero oli sunnuntaina suuri. HPK otti voiton erin 25-14, 25-17, 25-15.

HPK-päävalmentaja Luca Chiappini:

- He eivät pelanneet parhaalla kuusikollaan, joten tämä oli pikemminkin hyvä harjoitus. Pelasimme omaa lentopalloamme ja olimme säännöllisiä vastaanottohyökkäyksessä ja omissa syötöissä. Me vain pelasimme hyvin. Voittaminen on tietysti aina tärkeää. Ei ole muuta tapaa harjoitella voittavaa asennetta. Nyt joukkue saa kaksi päivää lepoa ja suunnittelemme seuraavan kuukauden aikataulut. Eilinen ottelu Salossa oli raskas. Se ei ollut hyvää lentopalloa, koska molemmat joukkueet olivat väsyneitä. Se oli kuitenkin intensiivinen peli. Minun pitää todella antaa aplodit tytöille, koska he ovat käyttäneet nyt paljon energiaa.

HPK-passari Bryn Kehoe Eaton:

- Olen todella iloinen, että voitimme nopeasti kolmessa erässä, koska palautuminen on todella tärkeää meille loppukautta ajatellen. Syöttömme ja vastaanottomme olivat todella loistavia. Ne antoivat minulle paljon vaihtoehtoja. Oli helppoa passata, kun syötöt minulle olivat niin hyviä. Olin vapautunut ja rentoutunut, ja oli mukava pelata. Mielestäni löydämme joukkueena ratkaisuja joka otteluun lepuuttamalla ja kierrättämällä pelaajia. Tiedämme, mitkä omat roolimme ovat ja mitä meidän pitää tehdä. Se tekee oman työn tekemisen helpoksi.

Pölkky-päävalmentaja Tuomas Alatalo:

- Meillä on hyvä joukkue, ja koetan välillä antaa näytön paikkoja. Meillä oli tosiaan kolme peliä neljään päivään, niin yritin vähän kierrättää, jotta saisi vähän lepuutettua pelaajia. Ihan se ei kuitenkaan onnistunut, vaan olimme tänään HPK:ta selvästi jäljessä joka osa-alueella. Tavallaan tykkään pelata HPK:ta vastaan, koska he pelaavat selkeää, hyvätasoista lentopalloa, mutta varsinkaan torjuntapuolustukseen en ole tyytyväinen. HPK pääsi hyökkäämään vähän liian hyvillä tehoilla. Veikkaan, että vieras- ja kotipelaamisen eroon vaikuttaa 700 kilometriä. Totta kai se vaikuttaa toiseenkin suuntaan, että vierasjoukkueilla on vaikeaa Kuusamossa.

Pölkky-yleispelaaja Essi Helminen:

- Kaikki pelit ovat tietysti yhtä tärkeitä, mutta ehkä emme vain ottaneet tarpeeksi tosissaan. Ensimmäistä kertaa tällä kaudella lähdin pelaamaan yleispelaajana. Nostamisen kanssa oli vähän jännittävää, mutta tuntui ihan kivalta lyödä. Olihan se peli joukkueelta paikoin sellaista häsellystä. Vastustaja oli parempi. Ainahan ne viisieräiset ja matkustaminen vähän vaikuttavat, mutta ne ovat tekosyitä. Tämä on tällainen iso halli ja vähän vaikea pelata, mutta ehkä tulevaisuudessa tulemme haastamaan ja voittamaan täällä.

Lähitapiolan pisteet
3 Korhonen HPK
2 Madsen HPK
1 Kehoe Eaton HPK

HPK - Pölkky Kuusamo 3-0
25-14, 25-17, 25-15
HPK: Mayfield 14/+12,Madsen 14/+11,Korhonen 13/+11
Pölkky Kuusamo: Helminen 12/+5,Treacy 7/+2,Nicholson 6/+2
Katsojia: 512

  Takaisin