Seuraa meitä somessa:

Pölkky Kuusamo haluaa tehdä vastavierailun Messin kotikaupunkiin

29.11.2017

Pölkky Kuusamo haluaa tehdä vastavierailun Kuusamossa vierailleen jalkapallotähti Lionel Messin kotikaupunkiin Barceloonaan. Se edellyttäisi jatkopaikan nappaamista torstain toisesta CEV Cupin osaottelusta Belgian Charleroista.

- Voittoon uskotaan, olisihan se kiva päästä vuorostaan vierailulle Messin luokse, Pölkyn päävalmentaja Tuomas Alatalo heittää joukkueen kuulumisia kysyttäessä päivää ennen h-hetkeä Charleroissa.

Alatalo viittaa tietysti Messin tämän viikon pikavisiittiin Kuusamossa ja siihen, että Pölkyn seuraava vastustaja olisi Challenge Cupissa juurikin CVB Barca, Barcelonan suurseuran lentopallojoukkue.

- Kaikki on kunnossa, matka meni joutuisasti vaikka Kuusamon liikennettä onkin ikävä, Brysselin ruuhkat olivat aikamoiset. Pieniä viilauksia teimme huomiseen taktiikkaan, mutta kyllä peruspelaamisen taso tulee olemaan se, mikä ratkaisee. Ja niin tylsää kuin se onkin, niin syöttö-vastaanotto on taas isossa roolissa, Alatalo listaa.

Ottelu käynnistyy torstaina Spiroudome-hallissa kello 21:30 Suomen aikaa.

Charleroi voitti avausottelun viime viikolla Kuusamossa 3-1. Pölkyltä vaaditaan jatkopaikkaan 3-0 tai 3-1 -voitto, joka veisi joukkueet kultaiseen erään, joka kuusamolaisten olisi myös voitettava.

Avausottelussa belgialaiset hyökkäsivät hieman huolellisemmin. Joukkueen tehokkain oli keskipelaaja Johanna Alons tehoin 16/+12. Pölkyn paras pistenainen oli 20/+11 tehnyt Olena Prokopenko.

Ottelun livescorea voi seurata CEV:n sivuilta:
http://cev.lu/LiveScore.aspx

  Takaisin