Seuraa meitä somessa:

Pölkky löylytti JymyVolleyta - Hämeenlinnalle kahdeksas perättäinen voitto

07.11.2020

Pölkky Kuusamo antoi vain 41 pistettä kolmessa erässä lauantaina Kuusamossa vierailleelle JymyVolleylle. Hämeenlinnan Lentopallokerho puolestaan haki kahdeksannen perättäisen voittonsa kaatamalla Oriveden Ponnistuksen vieraissa 3-1.

Pölkky Kuusamo otti hyvällä asenteella voiton JymyVolleysta

Kari Raatikaisen valmentama JymyVolley tuli rohkeasti ottelun kahteen ensimmäiseen erään ja taisteli hyvin erien alkupuoliskot. Hämeenlinna-pelin tappiosta sisuuntunut kotijoukkue pelasi hyvällä pelihuumorilla läpi ottelun, eikä jättänyt nuorelle vastustajalle muuta kuin hyvää oppia tulevaisuutta varten.

Pölkky pelasi melko vähävirheisen ottelun. Syöttövirheitä tuli vielä yksi enemmän kuin suorilla syötöillä hankitut 10 pistettä. Jonna Wasserfallerin syöttöpeli alkaa kulkea ja hän teki toiseen erään neljä ässäsyöttöä ja pelasi koko ottelun ilman syöttövirheitä. Pölkyn hyökkäysteho oli kolmannessa erässä 74 %.

Kotijoukkueen parhaana palkittiin passari Taylor Lindberg ja vierailijalta Venla Raitala.

Riikka Valkonen, JymyVolley:

- Vastustaja oli hyvä pelin kaikilla osa-alueilla ja se tiedettiinkin kyllä etukäteen. Emme saaneet pelissä omia vahvuuksiamme. Pelien taso on kovempi Mestaruusliigassa kuin 1-sarjassa ja tuntimäärä on myös suurempi. Ei niinkään harjoituskertojen määrä.

Linda Andersson, Pölkky:

- Vastaanottomme toimi hyvin ja passeja tuli keskihyökkäyksiin. Emme olleet yhden tai kahden pelaajan varassa ja sitä kautta itsellekin tuli onnistumisia. Peliin tullessa mielessä oli Hämeenlinnaa vastaan pelattu heikompi peli ja asenne oli myös sen mukainen. Meillä on takana hyvä harjoitusviikko.

Kari Raatikainen, päävalmentaja JymyVolley:

- Pelasimme kaksi ensimmäistä erää sitä peliä mitä pystymme pelaamaan. Vastustaja pelasi hyvin vastaanotto-hyökkäyspelin ja pääsi myllyttämään meitä syötöllä. Meidän oma syöttö oli huonoa, se ei suuntautunut sinne minne piti ja syöttö oli helppo. Meillä oli myös hyvä harjoitusviikko takana. Ehkä valmistautuminen jäi heikoksi, kun lähdimme aamulla puoli kuuden aikaan matkustamaan ja tulimme suoraan tänne. Venla Raitalan lisäksi Sara Niemi pelasi hyvän pelin. Torjuntapelissä olimme lähimpänä vastustajaa.

Tuomas Alatalo, päävalmentaja Pölkky:

-Joukkue teki henkisellä puolella hyvän nousun, kun alla oli selkeä tappio. Joukkueen ulkopuolella ajatellaan helposti, että voitto tulee helposti tällaisessa pelissä tai voitto ainakin. Olimme hyvin keskittyneitä ja latautuneita peliin ja peli oli hyvin hallussa läpi ottelu. Taylorilta (Lindberg) oli kauden tasaisin passipeli tähän mennessä. Koko joukkueelta myös hyvä esitys. Seuraava peli on Kuopiossa ja sieltä lähdetään taas taistelemaan pisteistä. Puijo on hyvä kotijoukkue ja tarkkana saamme olla.

Pölkky Kuusamo - Nurmon JymyVolley 3-0 (25-18, 25-15, 25-8)
Pölkky: Malik 16/+10,Andersson 12/+10,Kosonen 10/+5
Jymy: Raitala 8/-1,Valkonen 6/-2,Niemi 6/+4
Ässät 10-3, syöttövirheet 11-5, torjunnat 9-6, hyökkäys% 57-28, vastaanotto% 58-39

Pistekilpailu:
3 Lindberg Pölkky
2 Malik Pölkky
1 Wasserfaller Pölkky

PROlibero
Milka Koskenkorva Pölkky

Ottelutilasto

Ruutu+ tallenne

OrPo haastoi Lentopallokerhon saamatta palkintoa

Hämeenlinna jyräsi tasokkaalla materiaalilla lauantaina Orivedellä ja OrPo taisteli vastaan. Ottelu oli varsin paljon neljännen erän lopun kaltainen. OrPo tuli viiden pisteen takamatkalta tasoihin ja viimeiset pisteet menivät 19-19, 20-20, 21-21 ja 22-22, jonka jälkeen Hämeenlinna sai onnekkaan ässän verkkonauhan kautta. Sitten Emmi Riikilä tykitti nelospaikalta väkisin pallon kenttään ja Lena Leonenko iski ässän. Neljäs erä Hämeenlinnaan ja samoin ottelu 1-3.

Yasmine Madsen, Hämeenlinna:

-Teimme kovasti töitä. Oli hyvä fiilis pelata. Hyvä peli.

Netta Rekola, OrPo:

- Hyvä taistelu. Hämeenlinna oli niin kova kuin odotettiinkin. Heillä on niin kova hyökkäys, että ei pärjätty. Rytmi omaan keskipelaamiseen hakkurina olon jälkeen on taas löytymässä.

Matteo Pentassuglia, Hämeenlinna:

- Odotettiin tätä. Oli kova työ saada pisteitä. Olimme eilen ja tänään kovilla. Tiedämme OrPon vahvuudet, todella hyvä joukkue taktisesti ja teknisesti. Olen hyvin ylpeä joukkueesta.

Sotiris Gkotsis, OrPo:

- Hämeenlinna on laadukas joukkue. He ovat voittaneet Kangasalan ja Kuusamon. Olen tyytyväinen peliin, vaikka teknisiä parannuksia pitääkin tehdä. Pelasimme hyvin ja taistelimme, mutta Hämeenlinna otti kuitenkin pisteet.

Otteluisäntä Saunatalo Oy valitsi joukkueidensa parhaiksi pelaajiksi Yasmine Madsenin  ja Netta Rekolan.

OrPo - Hämeenlinnan Lentopallokerho 1-3 (22-25, 25-20, 20-25, 22-25)
OrPo: Paloniemi 22/+13,Aronen 13/+4,Rekola 12/+8
Hämeenlinna: Madsen 24/+13,Riikilä 16/+9,Leonenko 14/+1
Ässät 10-8, syöttövirheet 9-7, torjunnat 8-14, hyökkäys% 35-40, vastaanotto% 44-38

Pistekilpailu:
3 Madsen Hämeenlinna
2 Rekola OrPo
1 Aronen OrPo

PROlibero
Sanna Häkkinen OrPo

Ottelutilasto

Ruutu+ tallenne

  Takaisin