Seuraa meitä somessa:

Pölkky pohjoisen rouva

14.01.2016

Pölkky Kuusamo otti pohjoisen naisten lentopallovaltikan murskaavasti haltuunsa torstaina Rovaniemellä.

Kuudentena liigassa oleva Pölkky (9-7) ei antanut nyt enää pisteen edellään olevalle kotijoukkue WoVo Rovaniemelle (10-7) mitää mahdollisuuksia, vaan kuittasi voiton 0-3 (19-25, 19-25, 12-25).

Olena Prokopenko (Pölkky):

- Koko joukkue oli tänään hyvä kauttaaltaan ja meidän yhteishenkemme kasvoi ottelun edetessä. Puolustimme hyvin ja se oli hyvä asia. En tiedä miksi voitettiin 0-3 mutta hyvä niin.

Arica Nassar (WoVo):

- Lähdimme otteluun niin kuin oli suunniteltukin mutta vastustaja oli tänään selkeästi parempi. Tottakai se turhautti, kun vastustaja puolusti tänään erittäin hyvin eikä mikään tahtonut upota kenttään. Ensi viikko tulee olemaan varmaan aika kovaa menoa harjoituskentällä.

Päävalmentaja Tuomas Alatalo (Pölkky):

- Erinomainen peli meiltä. Puolustettiin sinnikkäästi ja oltiin valovuosi edellä vastustajaa melkein kaikessa. Oli melkoinen yllätys kuinka vaisu WoVo oli tänään. Yleensä ovat vah-voja etenkin kotonaan mutta tänään taisi olla purkkaa kengänpohjissa.

Päävalmentaja Teemu Mäkikyrö (WoVo):

- Valmistautuminen meni pieleen ja kun niin käy niin peli näyttää tuolta. Toisen erän puolessavälissä katkesi meidän selkäranka ja ilmeistä kyllä näki, että ei tule kolmannessa erässä kyllä enää kääntymään tämä kelkka. Odotin todella paljon parempaa omalta joukkueelta mutta tänään oltiin tosi vaisuja. En tiedä mistä johtui tämänpäiväinen mutta se on varmaa, että se kova ensi viikko alkaa huomenna.

Pölkky Kuusamo oli tänään kaikessa parempi ja halusi voittoa enemmän kuin kotijoukkue. WoVo vaikutti aneemiselta ja heidän eväitä syötiin pallo pallolta ja lopulta WoVolla ei ollut aseita enää vastata.

WoVo: Miilen 11/+3, Nassar 9/+6, White 5/0
Pölkky: Prokopenko 19/+15, Nicholson 9/+8, Vorona 7/+1

Yleisöä ?
T 8-10, Ä 3-4, SV 4-4, VO% 37-34, H% 23-37

LähiTapiolan pisteet
3 Prokopenko Pölkky
2 Love Pölkky
1 Piesanen Pölkky

Kuvat: Esko Nevala / WoVo

Ottelutilasto

  Takaisin