Seuraa meitä somessa:

Pölkyn kausi käynnistyi 3-0 voitolla taistelevasta Puijo Wolleysta

02.10.2020

Pölkky ja Puijo kävivät ihan hyvän taistelun Kuusamon illassa. Ottelu oli virheiden sävyttämä, etenkin syöttöruudussa, mutta se on ihan ymmärrettävää tässä vaiheessa kautta.

Puijon pelissä näkyi selkeästi rentous kun joukkue avasi kautensa edellispäivänä Rovaniemellä. Pölkyn pelaajat olivat kukin enemmän tai vähemmän alkujännityksen aiheuttamassa kipsissä. Pölkyn joukkueessa löytyi silti onnistujiakin. Parhaat pisteet tekivät hakkuri Polina Malik (15/+8) ja yleispelaaja Jessica Kosonen (13/+4), joka palkittiin joukkueensa parhaana. Libero Milka Koskenkorva oli taas jäätävän hyvä ja oikein sijoittuneena pelikentällä.

Puijon parasta esittivät samoin hakkuri Jooa Hänninen (11/+5) ja yleispelaaja Emilia Kääntä (11/+4). Parhaana palkittiin libero Anna Kaisa Kerminen. Puijolla oli onnistuneena taktiikkana omalla syöttövuorolla ottaa passari vaihtoon, jolloin he saivat takaa-ajossa hyviä pisteputkia.

Anna Kaisa Kerminen, Puijo:

- Oli kiva päästä pelaamaan pitkän Korona-ajan jälkeen. Olen omaan peliini todella tyytyväinen, se meni jopa paremmin kuin ennakoin. Annettiin erien loput vastustajalle ja tämä oli sellainen takaa-ajopeli.

Milka Koskenkorva, Pölkky:

- Meidän peli parani koko ajan ottelun kuluessa. Niin teki omakin pelini. Oli kiva pelata pitkästä aikaa.

Jukka Lehtonen, päävalmentaja Puijo:

- Pelistä jäi positiivinen yleisfiilis. Saimme joka erään useita pisteputkia ja erät ratkesi pieniin virheisiin. Toiseen erään tuli 7 syöttövirhettä ja kolmas erä ratkesi Wasserfallerin syöttöputkeen, josta kaksi perättäistä ässää menee valmentajan omaan piikkiin. Jessica (Kosonen) piti ensimmäisen erän hyökkäyksillä meitä pilkkanaan. Vastaanottomme toimi tänään hyvin, vaikka tämä oli ensimmäinen peli tällä kokoonpanolla. Mutta hyvä fiilis kaiken kaikkiaan.

Tuomas Alatalo, päävalmentaja Pölkky:

- Oli hieno palata Kuusamon lentopallopyhättöön. Yleisöäkin oli tullut mukavasti paikalle kannustamaan. Ja mukava oli nähdä tutut avuliaat talkoolaiset hommissa. Hyvä fiilis.

- Osa pelaajista jännitti enemmän ja osa vähemmän. Hyökkäyspelimme oli laadullisesti pieni pettymys ja Puijo puolusti hyvin. Meidän pitää saada parempia hyökkäystilanteita aikaan. 3-0 taulussa on hyvä jatkaa huomiseen LP Viesti -peliin.

- Ellalle (Autere) vielä eritysimaininta. Ei ole aina helppo pelata ex-joukkuettaan vastaan ja Ella onnistui tänään hyvin verkolla ja varmistuksissa.

Pölkky Kuusamo - Puijo Wolley 3-0 (25-23, 25-20, 25-21)
Pölkky: Malik 15/+8, Kosonen 13/+4, Wasserfaller 9/+1
Puijo: Hänninen 11/+5, Kääntä 11/+4, Smolander 7/+1

Pistekilpailu:
3 Kosonen Pölkky
2 Malik Pölkky
1 Koskenkorva Pölkky

PROlibero
Milka Koskenkorva Pölkky

Ottelutilasto

Ruutu+ tallenne

Kuvat: Jouni Ronkainen / Pölkky

  Takaisin