Seuraa meitä somessa:

Puijo Wolleyn kotitaika mureni

31.03.2016

Ilman liberoa pelannut Mesto aiheutti kauden avaustappion Puijo Wolleylle ja otti 2-1-johdon liigakarsinnoissa.

Puijo Wolley ja Mesto 3. liigakarsintataistelu käytiin torstai-iltana Puijo Wolleyn kotikentällä Pohjantien koululla. Kotipelien taika ei tällä kertaa pitänyt vaan Puijo Wolley taipui viisieräisessä pelissä 2-3(28-26,25-27,25-18,22-25, 12-15) erälukemin. Voittotilanne kahden pelin jälkeen 2-1 Mestolle.

Viktor Circhenko, Meston päävalmentaja:

- Luonnollisesti olen tyytyväinen, tytöt näyttävät tänään mitä osaavat. Loistava asenne. Ihan toista kuin maanantain pelissä. Libero oli poissa kokoonpanosta, mikä oli iso menetys. Silti hyvä peli. Merja luonnollisesti toi meille kokemusta varmuutta ja johtajuutta. Venla pelasi myös hyvän pelin. Kokonaisuudessaan hyvä peli. Jännittävä peli koko ajan meille molemmille valmentajille varmasti.

Arttu Keränen, Puijo Wolleyn päävalmentaja:

- 4. erän 14-10 johto menetettiin omien hyökkäysvirheiden myötä, pelaajien pitäisi pystyä ratkaisemaan niistä paikoista peli. Paikka oli katkaista peli meille 3-1. Suorien hyökkäysvirheiden (19) määrä on kammottava. 4. erään juuri tuli liikaa, ei meidän lentopalloa edustanut. Virheitä tuli kaikille, huolimattomuus kostautui. Mutta sarja on vielä kesken ja lauantaina lähdetään Tampereelle ja sinne lähdetään voittamaan.

Merja Korhonen, Mesto

- Hyvälle maistui pelaaminen ja olen aina ollut pleijaripelaaja. Tiukka matsi on paras matsi. Olen pelannut runkosarjassa vain muutaman pelin ja nyt tässä mukana. Omassa pelissä sähellettiin liikaa ja niissä tilanteissa vastustaja pääsi kyllä tekemään pisteitä. Oli hyvää torjuntaa välillä ja hyökkäystä, joutui kyllä välillä ihan oikeasti miettimään mitä tekee, tasaväkistä taistelua.

Nea Hoteila, Puijo Wolley

- Ailahtelevaa oli meidän peli tänään. Tiukoissa paikoissa ei oltu vaan tarpeeksi kovia, taisteluilme vähän puuttui. Joukkueen sopima taktiikka toteutui, mutta ei käytetty niin hyvin paikkoja tarpeeksi. Loppua kohti oma pelaaminen parani.

Parhaat pelaajat:
Puijo Wolley: Elina Salomäki
Mesto: Merja Korhonen

Puijo Wolleyn ja Meston seuraava peli on lauantaina 2.4. Tampereella Kaukajärven Vapaa-aikatalolla ja tarvittaessa 5. peli Kuopiossa 3.4. Pohjantien koululla.

Ottelutilasto

  Takaisin