Raadik liikaa nyt Riennolle

30.12.2016

Syyskauden miesten liigan sensaatiomies Andrus Raadik oli liian tehokas nyt Liiga-Riennolle.

Vuoden päätteeksi Sampo Volley ja Liiga-Riento tarjosivat yleisölle laadukasta ja viihdyttävää lentopalloa. Kotijoukkue oli tällä kertaa vahvempi erin 3-1 (25-22, 23-25, 25-13, 25-19) mutta myöskään Riennon ei tarvitse yhtään hävetä esitystään. Karjalaiset pelasivat iloista peliä ja todella uhrautuvaista puolustamista. Hetkittäin Riento myös näytti hyökkäyspään potentiaaliaan, joka on eittämättä vahvempi kuin sarjasijoitus antaa ymmärtää.

Sampo pelasi tutuilla vahvuuksilla, tiiviiseen joukkuepelaamiseen pohjautuvaa ja virheetöntä peliä. Andrus Raadik oli jälleen hankala pideltävä ja mies tekikin komeat tehot 30/+22. Pieni musta hetki sattui toisen erän lopussa, jolloin hän ratkaisuhetkillä löi useamman kerran torjuntaan, mutta vastaavasti oli myös nostamassa useamman kerran joukkuetta tukalassa tilanteessa.

Jani Säisä, Liiga-Riento:

-Kyllähän siinä oli kohtuullisen hyvä vääntö, varsinkin kaksi ensimmäistä erää. Hyökättiin kovilla tehoilla. Tuo meidän perisynti harmittaa, vastaanotto repsahti siinä kolmannen erän alussa ja sitten ei toiminut oikein muutkaan osa-alueet. Se vaikutti koko loppupeliin myös hyökkäyspuolella. Silloin kun päästään peliin mukaan, pitäisi unohtaa menneet ja keskittyä vain hyviin suorituksiin. Vastustajalla oli odotetut ratkaisijat, tai oikeammin ratkaisija, Raadikia ei saatu kuriin. Kova kaveri, kova käsi ja riittävästi lyöntisuuntia joilla aiheutti meille ongelmia jatkuvasti.

Jukka Tuovinen, Sampo Volley:

-Erittäin hyvä lähtö tämän päivän peliin. Hyvällä valmistautumisella saatiin hyvä lataus, vaikka olikin tämmöinen "välipäiväpeli" Joulun jälkeen. Se lähti hyvin liikkeelle, vaikka ensimmäisen erän aikana tahti vähän hiipuikin eikä pysynyt oikein hanskassa. Sama jatkui toisessa erässä, tuli tosi paljon huolimattomuusvirheitä ja sen erän lopusta en kehtaa edes sanoa mitä ajattelen. Ei ollut tyypillistä meille, johtoasemassa yleensä saadaan hyökkäyspelin kautta ratkottua mutta ei nyt. Pitkällä tauolla käytiin ihan rauhallisesti asioita läpi, mistä se johtuu. Loppupeli ratkottiinkin pitkälti syötön kautta, löydettiin sille ne oikeat kohteet. Aika tyypillinen meidän ja Riennon välinen peli, aina on ollut aika tiukkaa. Voitolla on hyvä päättää tämä vuosi.