Seuraa meitä somessa:

Ropponen takoi Hurrikaanin Suomen Cupin lopputurnaukseen

29.11.2017

Hakkuri Antti Ropposen 26 pistettä johdattivat Hurrikaani-Loimaan miesten lentopallon Suomen Cupin tammikuiseen lopputurnaukseen Final4:iin. Hurrikaani kukisti vieraissa otetun 3-2- voiton jatkeeksi Raision Loimun toisessa puolivälierässä 3-1 (20-25, 25-18, 25-12, 25-16).

Aiemmin VaLePa on selviytynyt jo lopputurnaukseen. Kaksi muuta puolivälieräparia ovat Team Lakkapää - ETTA (avausosa 3-2, toinen Oulussa 13.12.) ja Sampo Volley - LEKA Volley (8.12. ja 13.12.).

Loimun päävalmentaja Christophe Achten antoi peliaikaa mm. Janne Marttilalle, Tuomas Siirilälle, Kirill Boricheville ja Karri Sihvoselle.

– Tänään annoin uusille pelaajille mahdollisuuden näyttää taitojaan, mutta he eivät käyttäneet tilaisuutta hyväkseen, kertoi silminnähden pettynyt Loimu-luotsi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

– Eka erä oli meiltä hyvä, ja toisessakin erässä ottelu oli täysin meidän kontrollissamme, mutta sitten Hurrikaanista syöttämään asettui pelaaja numero 5 (Tapio Toiviainen), joka viiden syöttönsä myötä nosti Hurrikaanin peliin mukaan ja antoi uskoa siihen, että myös he voivat vielä voittaa. Sen jälkeen Suomen kovin syöttöjoukkue meni menojaan, tuskaili Achten edelleen.

– Itseluottamuksen takia oli tärkeää saada tänään voitto. Syöttö oli jälleen tärkeässä roolissa pelissämme, mutta olen erittäin tyytyväinen myös kolmen viimeisen erän sideout-peliimme. Joukkueemme tärkein pelaaja on tällä hetkellä Tapio Toiviainen, joka monipuolisuudellaan on korvaamaton, kun monella pelaajalla on erilaista kremppaa, suitsutti Lauri Rantanen omiaan ottelun tauottua.

Parhaat pistemiehet:
Hurrikaani: Ropponen 26/+18, Oivanen 17/+12, Douglas-Powell 12/+2
Loimu: Koppanen 9/+6, Rumpunen 9/+3, K.Sihvonen 6/+4

Juuso Riponiemen kuvat

Ottelutilasto

  Takaisin