Seuraa meitä somessa:

Saara Esko tuonut lisää LP-Vampulan treeneihin

11.11.2015

Suomen kaikkien aikojen ehdottomiin kärkipelaajiin naisten lentopallossa kuuluvaa Saara Eskoa toivotaan nähtävän LP-Vampulan pelipaidassa tällä kaudella.

Saara Esko on tehnyt paluun lentopallokentille ja treenannut muutaman viikon LP-Vampulan mestaruusliigajoukkueen kanssa.

Saara on pelannut aikaisemmin SM-sarjaa vuosina 96-01 jolloin hän saavutti 2 SM-kultaa (-97 ja -99), 1 SM-hopean (-98) ja 3 Suomen Cupin kultaa (-97, -98 ja -98). Ulkomailla hän on pelannut Saksassa Bundesliigaa sekä Italiassa maailman kovimmaksi liigaksi ristityssä A1 liigassa.

Aktiivisen uran jälkeen Saara keskittyi äitiyteen pitäen samalla kunnostaan huolta etenkin beachia harrastaen. Sisätreeneissä Saara ei ollut käynyt ennen LP-Vampulan treeneihin tulemista viiteen vuoteen. Saara tuleekin tuomaan joukkueen treeneihin lisää kokemusta ja tukea nuorille pelaajille.

Pelipaita on katsottuna valmiiksi, jos lentopallokärpänen pääsee uudestaan Saaraa puraisemaan. Toive onkin, että konkari saataisiin mukaan tuomaan tarvittavaa varmuutta mestaruusliigajoukkueen peleihin.

  Takaisin