Seuraa meitä somessa:

Sammolle upea kotivoitto Tiikereistä

07.02.2015

Sampo (6. 13-12, 38 pist) otti lähes historiallisen 3-0 (26-24, 25-10, 25-22) -voiton kotonaan Pielavedellä liigakakkosesta Kokkolan Tiikereistä (2. 20-5, 61 pist).

Tiukan avauserän jälkeen peli oli täysin kotijoukkueen hallinnassa vahvan puolustuspelin ja syötön turvin. Tiikereiden syömähammas Lelu Ojansivu saatiin hyvin kuriin ja Sammon passari Jared Krause rakensi hyökkääjilleen uskomattomia tilanteita.

Tommi Tiilikainen, Tiikerit:

- Onnittelut, kotijoukkue oli energinen ja hyvällä naamalla tänään liikkeellä, puolustivat kaiken mahdollisen. Iso osa päivän pelistä kuuluu Sammolle. Syöttö-vastaanotto pelissä hävittiin piirun verran. Tämmöisessä kyydissä ei ole hetkeen oltu, kuin mitä tänään toisessa erässä. Ei auta kuin painua Hollihakaan hommiin.

Jukka Tuovinen, Sampo:

- Kaikilta hieno peli tänään, ei ollut heikkoa osa-aluetta. Timolla (Leikas) hyvä flow syöttöpelissä. Kaksi hyvää joukkuetta oli vastakkain, puolustuspelissä oltiin piirun, no ehkä parikin piirua parempia. Tästä täytyy pitää nyt kiinni, peli menee kyllä joka askeleella eteenpäin. Eniten kehitettävää on vielä torjunnassa, vaikka sekin oli hyvä tänään.

Tämä oli Sammolle neljäs voitto putkeen ja pelit jatkuvat jo sunnuntaina Siilinjärvellä Rientoa vastaan.

Parhaat pistemiehet
Sampo Herrera 17/+9, Leikas 17/+8, Väliaho 8/+6
Tiikerit Ojansivu 11/0, Siirilä 10/+7, Sauss 7/+3

LähiTapiolan pisteet
3 Leikas, Sampo
2 Krause, Sampo
1 Herrera, Sampo

Ottelutilasto

Lehdistötilaisuus

Kuvat: Eemeli Kiukkonen

  Takaisin