Seuraa meitä somessa:

Sampo LEKA:lle liian kova Cupissa

08.12.2017

Sampo Volley otti askeleen kohti miesten Suomen Cupin Final4 -lopputurnausta kukistettuaan paikallisvastustajansa LEKA Volleyn 1. puolivälierässä Siilinjärvellä 3-0 (29-27, 25-13, 25-16).

Toinen puolivälierä pelataan joukkueiden kesken Kuopiossa keskiviikkona 13.12. Samana päivänä ratkeaa myös toinen yhä avoimena oleva pari ETTA:n ja Team Lakkapään välillä.

Päivän kestänyt lumipyry ja päällekkäiset tapahtumat sekä pikkujouluaika verottivat yleisöä Ahmon koululta. Edellisessä keskinäisessä kohtaamisessa yleisöä oli yli tuhat henkeä, nyt vain 263. Paikalle tulleet saivat kuitenkin nauttia varsin jännittävän avauserän, jossa vierailija LEKA oli erän puolivälin jälkeen jopa viiden pisteen johdossa. Sampo nousi kuin nousikin vielä taisteluun mukaan ja katkaisi erän viidennellä eräpallollaan. Kaksi seuraavaa erää olivat enemmän tai vähemmän läpihuutojuttuja, kun Sampo sai vieraiden laitahyökkäyksistä terän pois.

Kentän kunkku oli tänään hakkurin tontilla riehunut Timo Leikas, joka onnistui kaikilla osa-alueilla. Hyökkäyspelin ohella mies kirjasi kolme ässää, viisi torjuntaa,otti muutaman tärkeän puolustuksen ja heittipä välillä ihan mallikelpoista passiakin.

Ottelutilasto

  Takaisin