Sampo Volley jyräsi Liiga-Riennon

15.03.2017

Sampo Volley pehmitti joensuulaisvieraat Liiga-Riennon puolessatoista tunnissa erin 3-0 (25-17, 25-19, 25-23).

Keskiviikkoinen maakuntaottelu Iisalmessa ei noussut suurien klassikoiden joukkoon. Pelistä näkyi väistämättä joukkueiden sijoitusten ero sekä se, ettei pelillä ollut sijoituksiin merkitystä.

Sammon tunnetuista ykkösnimistä Raadik teki jälleen komeat 25/+19 ja käsivammastaan kuntoutunut Väliaho 14/+12. Hakkuri Häyrisellä oli tällä kertaa vaisumpi ilta tehojen painuessa pakkaselle 3/-6.

Riento oli saanut takaisin vahvuuteen Savimäen, joka oli maanantaina poissa. Hän oli myös joukkueensa paras 12/+6.

Otteluisäntä Ponsse palkitsi parhaina pelaajina Murangwan ja Penttisen.

Jani Säisä, Riento:

-Kyllähän tämä oli aika lailla syöttöpeli. Kahdessa ensimmäisessä erässä oli peräti 44% ero syöttö-vastaanotossa, se peli oli ratkennut jo siltä osin. Onneksi kolmanteen erään saatiin oma vastaanotto kuosiin, Siirilän Tuomas toi siihen rauhallisuutta. Sitä myötä pelattiin myös tasaisin erä.

Jukka Tuovinen, Sampo Volley:

-Vastaanotto pelasi tänään hyvin mutta oltiin kyllä myös kauttaaltaan hyviä hyökkäyksessä. Vastaanottohyökkäyksessä, puolustuksen jälkeisissä hyökkäyksissä, freeballeissa, kaikessa oltiin teräviä. Oli hyvä kun sain Kassun peluuttaa tuossa reilun erän verran, selkävaivan jälkeen pääsi taas kuvioihin mukaan ja mies on valmis pudotuspeleihin.

Pielaveden Sampo - Liiga-Riento 3-0
25-17, 25-19, 25-23
Pielaveden Sampo: Raadik 25/+19,Väliaho 14/+12,Kaatrasalo 8/+6
Liiga-Riento: Savimäki 12/+6,Murangva 12/+3,Musoni 6/+5