Seuraa meitä somessa:

Savo Volley korkkasi Kupittaan voitokkaasti

11.01.2020

Raision Loimu pääsi tälläkin kaudella pelaamaan yhden ottelun Kupittaan palloiluhallissa Turussa, kun Savo Volley suostui joukkueiden kohtaamisen aikaistamiseen parilla päivällä. Sen anteliaampi savolaisryhmä ei sitten ollutkaan, vaan vei voiton ja täydet sarjapisteet Suomen parhaaksi palloiluhalliksi kehutulta Kupittaalta mukanaan 1-3 (26-28, 14-25, 25-18, 17-25) lukemin.

Ottelun avauserä oli tasaista kamppailua ja Loimulla oli tilaisuutensa ottaa jatkopalloille venynyt erä itselleen. Savo puristi kuitenkin siitä voiton ja vei toisen erän nimiinsä helposti. Loimu ei kuitenkaan antautunut, vaan puolusti ja taisteli hyvin vieden kolmannen erän nimiinsä melko selvinkin lukemin. Loimun taistelua kuvastaa hyvin Kasimir Vuorinen, jolta meni sormi pois paikoiltaan kolmannessa erässä, mutta otteluisäntänä toimineen Mehiläisen Loimun joukkueen lääkäri Kari Isotalo veti sen heti paikoilleen ja Vuorinen palasi jo seuraavassa erässä takaisin Loimun kuusikkoon. Taistelu jäi kuitenkin vailla palkintoa pisteiden muodossa, kun Savo Volley voitti neljännen erän ja samalla koko ottelun.

Ottelun paras pistemies oli joulukuun parhaaksi pelaajaksi valittu Miro Määttänen, joka teki 20 pistettä. Vaihdosta aloittaneista kokeneista maajoukkuemiehistä Antti Siltala teki 16 ja Lelu Ojansivu 11 pistettä irti päästyään. Loimusta hakkuri Windson Ferreira teki 18 ja Kasimir Vuorinen 12 pistettä.

Antti Siltala:

- Loistava areena. Varmasti Suomen paras halli. Tästä saisi ottaa monet mallia. Taas sitä aaltoa pikkuisen, mutta hyvin hoidettiin. Ei mitään kaunista, mutta meille aika normaalia.

Jukka Tuovinen:

- Tänään oli ajatuskin hilata vanhan liiton miehiä kentälle, kun niillä on pieni paussi ollut. Jouduin ottamaan heidät vähän aikaisemmin mitä olin ajatellut. Aika meidän peruspelaamista, eli vahva syöttö. Hieno halli on mutta omat ongelmat tulee aina kun tullaan uuteen paikkaan. Loimu pisti tänään hienosti hanttiin ja esitti hyvää puolustuspelaamista.

Joel Laakso:

- Ei saatu Savon syöttövuoroja tarpeeksi nopeaan poikki ja jäätiin jumiin tiettyihin rotaatioihin. Itsellä tuntui tosi hyvältä pelata pitkästä aikaa.

Kasper Vuorinen:

- Me laitettiin tänäänkin kentälle ne jotka olivat terveinä ja pystyivät pelaamaan. En sano tätä sen takia että viittaisin tulokseen, vaan Savo Volley oli parempi ja ansaitsi voittonsa. Meidän joukkue kuitenkin taisteli loistavasti. Kaksi erää oli Savon syöttöharjoittelua ja loput erät pystyttiin pelaamaan ihan hyvinkin.

Ottelun parhaat pelaajat palkitsi otteluisäntä Mehiläisestä Jaana Hilden ja Kari Isotalo:
Savo Volley: Miro Määttänen
Loimu: Windson Ferreira

LähiTapiolan pisteet
3 Määttänen Savo
2 Siltala Savo
1 Ferreira Loimu

PROlibero
Aylsworth Loimu

Ottelutilasto

  Takaisin