Seuraa meitä somessa:

Suomalaisparin jatkaja selviää keskiviikkona Hämeenlinnassa

25.01.2017

HPK ja LP Salo miettelevät CEV Cupin jatkopaikasta keskiiikkona Hämeenlinnassa. HPK vei avausosa Salossa kaksi viikkoa sitten 3-0, joten LP Salolta vaaditaan melkoista temppua nyt vierakentällä jatkopaikan ryöstämiseksi.

– Tämä on uusi mahdollisuus mitata pelillinen tasomme. En halua saada ottelusta yhtä pistettä, haluan voittaa pelin. Totta kai haluan voittaa kaikki erät. Sen eteen teemme töitä, ja pelaajat tietävät sen, HPK:n päävalmentaja Luca Chiappini toteaa.

LP Salon päävalmentaja Tomi Lemminkäinen vie joukkueensa vieraaksi HPK:ta vastaan tilanteessa, jossa keskinäiset kolme peliä tällä kaudella ovat menneet kaikki 3-0 HPK:lle ja hämeenlinnalaiset eivät ole hävinneet kotimaiselle joukkueelle kotikentällään erääkään.

- Varmaan pahin mahdollinen paikka. HPK on koko kauden aikana hävinnyt seitsemän erää, ja meidän pitäisi saman illan aikana voittaa neljä. Ei Suomessa vaikeampaa tehtävää löydy. Sitä lähdetään tietenkin yrittämään ja uskotaan, että se myös onnistuu, LP Salon päävalmentaja Tomi Lemminkäinen sanoo.

- Tarkoitus on päästä kultaiseen erään. Ei siinä sen kummempaa. Ensin voitetaan varsinainen peli ja siitä kultaiseen erään. Enkä usko, että kumpikaan lähtee kultaista erää häviämään.

HPK:n pelaajistoon liittynyt Anna Boricheva ei ole pelikelpoinen CEV Cupissa, muuten joukkueet päässevät parhailla mahdollisilla koostumuksilla illan peliin.

Otteluparin voittaja kohtaa 16 parhaan joukossa italialaisen Pomi Casamaggioren.

VeikkausTV näyttää ottelun suorana 18.20 alkaen. Selostajina Toni Flink ja Vesa Kujanpää.

  Takaisin