Seuraa meitä somessa:

Tiikereille 16.voitto, Etta nurin 3-0

14.01.2016

Tiikerit (16-0) jatkoivat voittoputkeaan murjomalla Ettan (9-8) numeroin 3-0 (25-14, 25-20, 26-24). Tiikerit pelasivat taas ilman Olli-Pekka ”Lelu” Ojansivua, hakkurinaan Antti Ropponen.

Ensimmäinen erä oli Tiikereiden näytöstä. Torjunta oli tehokasta ja hyökkäys vielä hurjempaa. Erän paras pistemies oli kuitenkin Ettan Dean Bittner. Tiikeripisteet jakautuvat useammalle pelaajalle.

Toinen erä oli tasaisempi. Nähtiin hyvää puolustuspeliä molemmin puolin. Romans Saussin syöttöputki kaksine ässineen ratkaisi lopulta erän.

Kolmas eräkin alkoi tasaisesti. Ettan torjunta onnistui ja aiemman yhden torjunnan lisäksi niitä tuli nyt viisi lisää. Erän lopussa Tiikerit saivat kolmen pisteen johdon (22-19), mutta Etta kuroi eron kiinni ja mentiin jatkopalloille. Tiikereiden toinen erä- ja ottelupallo ratkaisi pelin Tiikereille.

Olli Kuoksa, Etta:

- Leikki loppui kesken. Kaikkemme yritettiin, että olisimme valmiita. Oma peli ei kuitenkaan ollut sitä mitä se on ollut. Ei ole helppoa kuukauden tauon jälkeen pärjätä Tiikereille. Kun meillä meni ensimmäisessä erässä huonosti, yritin innostaa eikä moittia. Olkapääleikkauksensa jälkeen hakkurimme Dean Bittner on kehittänyt uuden tavan iskeä.

Tommi Tiilikainen, Tiikerit:

- Pari erää oli meidän hyökkäysilottelua. Pisteitä kertyi hyvin erilaisista paikoista. Etta paransi peliään kolmanteen erään. Meillä ei ollut silloin ihan sama flow kuin kahdessa ensimmäisessä erässä. Teemana oli tyyntä ja myrskyä ja sitä nähtiin.

Tiikerit: Sauss 21/+15, Herrera 13/+8, Siirilä 10/+9
Etta: Bittner 15/+11, Pennanen 13/+2, Hakala 6/0

Yleisöä 606
T, Ä, SV, VO%, H%

LähiTapiolan pisteet
3 Sauss Tiikerit
2 Siirilä Tiikerit
1 Kehoe Tiikerit

Ottelutilasto
http://lml-web.azurewebsites.net/MatchStatistics.aspx?mID=91&ID=2&CID=2&PID=2&type=LegList&Page=S

  Takaisin