Seuraa meitä somessa:

Tiikerit cupvoittoon kotonaan

07.12.2016

Miesten Suomen cupin puolivälierän 1. osaottelu Tiikereiden ja Team Lakkapään välillä päättyi lukemiin 3-0 (25-21, 25-21, 25-20).

Ensimmäinen erä alkoi tasaisena tilanteeseen 8-8 saakka. Tekniselle aikalisälle tultaessa, Antti Ropponen ja Enderwin Herrera iskivät piste-eroksi 14-11. Etenkin Tiikerit viljeli runsaasti keskihyökkäyksiä. Antti Ropposen syöttövuorolla Tiikerit kasvatti eron viiteen pisteeseen, 19-14, Conor Eatonin iskulla ja Herreralle tyypillisellä iskulla. Erä jatkui tasaisena Tiikerien pitäessä piste-eron riittävänä.

Toisen erän alkuun Team Lakkapää sai parhaimmillaan neljän pisteen johdon, 12-8, mutta Ropposen syöttövuorolla sekä Herrera että Ropponen iskivät tilanteen tasoihin, 12-12. tämän jälkeen Tiikerit otti peloin haltuun ja vei erän samoin numeroin kuin edellisenkin.

Kolmanteen erään Tiikerit tuli rentona antamatta Team Lakkapäälle johtomahdollisuutta koko erän aikana. Ropponen jatkoi kovia syöttöjään, joskin tässä erässä hänelle tuli koko pelin ainut syöttövirhe. Toisaalta tässä erässä tuli myös Ropposen ainut ässä. Varmaa ja rentoa peliä Tiikereiltä erän loppuun saakka.

Normunds Veinbergs, Team Lakkapää:
- Kun uskallettiin pelata, oltiin mukana. Tiikerit pelasi tasaisesti ja pisteitä teki moni pelaaja. Tiikereiden Robert Seppänen teki näkymätöntä työtä. Epätasaisuutemme on ongelma. Siihen pitää keskittyä enemmän. Puolustuspalloissa olimme selvästi jäljessä.

Jukka Mäkihannu, Tiikerit:
- Mukavan näköinen lentopallotapahtuma. Vastaanotto toimi ja joka mies teki töitä. Muutama hyökkäysvirhe tuli hölmöilemällä. Viimeisessä erässä tuli muutama pieni kauneusvirhe, mutta muuten oli mallikelpoista lentopalloa. Puolustuspelaamisemme oli hyvää. Kaivettiin palloja hyvin ja tehtiin niistä pisteitä. Ensimmäisestä osaottelusta saatiin kuitenkin ”vain” kolme pistettä. Toisessa ottelussa niitä tarvitaan lisää. Nyt on ensimmäinen jakso niin, että on viikon tauko ottelujen välissä. Saadaan treenata.

Toinen osaottelu pelataan Rovaniemellä 18.12. Voittaja kohtaa Final Fourin välierissä Sampo Volleyn.

Palkitut:
Chris Voth, Team Lakkapää ja
Enderwin Herrera, Tiikerit.

Tiikerit: Ropponen 14/+6, Herrera 12/+9, Seppänen 10/+8
Team Lakkapää: Gustavsson 15/+8, Voth 11/+6, Brown 10/+5
T 4-4, Ä 4-1, SV 5-10, H% 56-51, VO% 62-51
Yleisöä: 432

Ottelutilasto

Kuvat: Tommy Lågland / Tiikerit

  Takaisin