Seuraa meitä somessa:

Tiikerit kolmanteen perättäiseen finaalisarjaan

01.04.2015

Tiikerit jatkavat finaalipeleihin voitettuaan neljännenkin kerran Raision Loimun. Otteluvoitot siis kokkolalaisille 4-0 ja neljäs ottelu 3-0 (25-18, 25-17, 25-20). Ottelu seurasi täysi tupa eli 1200 katsojaa.

Finaalipaikka on Tiikereille kolmas perättäinen. Viime kaudella joukkue saavutti hopeaa ja edelliskaudella SM-kultaa.

Finaalivastustaja selviää toisesta välieräparista, jossa Hurrikaani-Loimaa johtaa VaLePaa 2-1. Seuraavat kaksi peliä pelataan otteluparissa torstaina ja perjantaina Loimaalla ja Sastamalassa.

Ensimmäinen ja toinen erä meni Kokkolan Tiikereille selvin numeroin. Tiikerit otti pelin haltuun heti erien alussa. Koko joukkue teki semmoista työnäytettä, ettei yleisö voinut muuta kuin ihailla. Raision Loimu pyristeli vastaan, mutta usko loppui, kun Tiikerit jyräsi päälle. Toisen erän numerot alkoivat jo näyttää pahalta Loimun kannalta, mutta Tiikerit herpaantuivat hetkeksi ja päästivät Loimun kuromaan eroa kiinni.

Kolmas erä oli ottelun tasaisin, mutta siinäkin Tiikerit ottivat teknisen aikalisän jälkeen pelin haltuun ja veivät erävoiton.

Olli-Pekka Ojansivun iskut olivat myrkkyä Loimulaisille (35 iskua kolmeen erään, joista 23 pistettä).

Henri Tuomi, Raision Loimu:

- Hävittiin paremmalle . Tiikerit pelasit parempaa lentopalloa ja meiltä tämä viimeinen ottelu olil heikko. Tomi Rumpunen pelasi hyvin, vaan muu joukkue ei saanut kunnon peliä aikaiseksi. Tiikerit sen sijaan pelasi omalla tasollaan. Me emme samalla tasolla kuin runkosarjapeleissä. Vaihtopenkkikään ei auttanut. Tiikerit luki Junturaa paremmin kuin me Kehoeta. Nyt on nollaustauko ja sitten keskitytään pronssiotteluun.

Tommi Tiilikainen, Tiikerit:

- Harvoin se, joka pelaa parempaa lentopalloa häviää. Ideana oli ottaa voitto. Loimu ei pistänyt vastaan ihan niin paljon kuin odotin. Tänään ei ollut ihan niin hurjaa syöttömyllyä kuin ensimmäisessä kotiottelussa. Päätettiin kuitenkin onnistuneesti tämä sarja. Muutama päivä tehdään muuta kuin lentopalloa.

Parhaat pistemiehet
Raision Loimu: Sivula 15/+8, Tomi Rumpunen 10/+7, Ossi Rumpunen 6/-2
Tiikerit: Ojansivu 29/+23, Sauss 15/+12, Leppälä 5/+1

Ottelutilasto

Kuvat: Tommy Lågland

  Takaisin