Seuraa meitä somessa:

Tiikerit palasi liigakentille voitokkaasti

25.11.2016

Tiikerit taistelivat voiton Team Lakkapäästä torstai-iltana erin 3-1 (23-25, 25-16, 25-21, 29-27).

Tiikereiden avauksessa pelasivat Jylhän veljekset Lasse ja Lauri, Antti Ropponen, Antti Leppälä, Michael Hatch ja Enderwin Herrera sekä liberona Dennis Del Valle. Team Lakkapäältä puuttui Jere Mäkinen sormivamman vuoksi. Avaus: Arash Dosanjh, Jouni Palokangas, Fredric Gustavsson, Miikka Lemola, Tuomas Hautala, Andre Brown ja liberona Roope Siliämaa.

Ensimmäinen erä meni Tiikereiltä aivan kuin heillä olisi ollut ”jalat bussissa”. Team Lakkapää sen sijaan oli pirteänä. Sekä laita- että keskihyökkäykset toimivat. Välillä Lakkapää johti erää jopa seitsemällä pisteellä, mutta erän lopussa Tiikerit onnistui kirimään lähemmäksi. Erä meni kuitenkin Lakkapäälle kahden pisteen erolla.

Toiseen erään Tiikerit otti Passariksi Conor Eatonin ja siinä joukkue pelasikin isännän ottein. Lakkapää vaihtoi Miikka Lemolan tilalle Chris Vothin, vaan Tiikerit oli mennyt jo menojaan.

Kolmanteen erään Team Lakkapää vaihtoi Lemolan tilalle Chris Vothin ja Tuomas Hautalan tilalle Robert Walshin. Erä eteni tasaisesti tilanteeseen 18-18 saakka. Sen jälkeen Enderwin Herreran syöttövuoro toi johdon Tiikereille: 22-18. Loppu menikin sitten likimain tasatahtia Tiikereiden erävoittoon.

Antwain Aguillard tuli Antti Leppälän tilalle neljänteen erään. Team Lakkapää jatkoi samoilla miehillä kuin kolmannenkin erän. Erän alku oli taas pitkään tasainen, kunnes Tiikerit repi viiden pisteen eron mm. Herreran oivallisella pelillä. Fredric Gustavssonin syöttövuorolla Team Lakkapää aloitti kuitenkin kirin ja erä meni jatkopalloille. Molemmille tuli kaksi eräpalloa ja Tiikerit käyttivät toisensa hyväkseen erän lopussa mukaan tulleen Steven Huntin ässällä.

Normunds Veinbergs, Team Lakkapää:
- Meillä oli hyvä alku. Tiikereiden puolella oli näköjään alkuunsa ”odotusta” ja meidän virkeä tila antoi erän. Sitten sössittiin ja siihen ne muut erät meni. Jatkopalloja tulee viereen, vaan eivät nouse. Joillakin pelaajilla ole vaikeuksia syöttää Kokkolan hallissa. Siksi niin paljon syöttövirheitä. Enää ei voida vedota siihen, että joukkueemme on nuori. Kokemuksen puute aiheutti huonoja suorituksia. Pelistä puuttui kärsivällisyys. Tiikerit hallitsi ja vei aina yhden tai kaksi palloa enemmän. Neljännessä erässä meille tarjottiin pistettä, mm. mahdollisuus vastapalloon, vaan ei osattu ottaa.

Jukka Mäkihannu, Tiikerit:
- Tuskaisen näköistä meidän peli. En tiedä mistä se johtuu. Välillä ajatus ei ole omassa pelissä ja sitten naapuri auttaa sekoittaen meidän pelin. Steven Hunt ja Conor Eaton hoitivat muutaman tärkeän pallon ja Enderwin Herrera teki hienoa työtä erien lopussa. Puolustuksessa hölmöiltiin, vaikka torjuntakosketus antoi mahdollisuuden jatkopalloon. Hyviäkin juttuja tapahtui pelissä ja pisteet saatiin kotiin.

Kokkolan Tiikerit - Team Lakkapää 3-1
23-25, 25-16, 25-21, 29-27
Kokkolan Tiikerit: E. Herrera 19/+12,A. Ropponen 19/+9,M. Hatch 5/+4
Team Lakkapää: F.Gustavson 21/+12,A.Brown 13/+10,R.Walsh 8/+5
Katsojia: 512

Team Lakkapää: Fredric Gustavsson 21/+12, Andre Brown 13/+10, Robert Walsh 8/+5
Tiikerit: Enderwin Herrera 19/+12, Antti Ropponen 19/+9, Lauri Jylhä 10/+1
T 7-8, Ä 4-4, SV 11-22, H% 52-49, VO% 44-56
Yleisöä: 513

LähiTapiolan pisteet:
3 Enderwin Herrera, Tiikerit
2 Antti Ropponen, Tiikerit
1 Fredric Gustavsson, Team Lakkapää

Ottelutilasto

Kuvat: Tommy Lågland / Tiiikerit

  Takaisin