Seuraa meitä somessa:

Tiikerit raateli syötöllään Hurrikaania

12.01.2015



Syöttöputket Tiikereiden raateluhammas

Kokkolassa oli kahden huippujoukkueen tasaista peliä. Tiikerit punnersi kuitenkin puhtaan voiton 3 0 (25-20, 25-19, 25-19).

Ensimmäinen erä oli tasaista peliä. Johtopaikkaa pidettiin vuorotahtiin. Ratkaisevilla hetkillä Tiikerit repi eron Matti Hietasen syöttöputkella ja Olli-Pekka Ojansivun kaksi ässää katkaisivat erän.

Toisessa erässä ratkaiseva piste-ero syntyi Steven Kehoen seitsemän pisteen syöttöputkesta (10 7:stä 17 7:ään). Lopussa Eemeli Kouki teki melkein samanlaisen syöttöputken, mutta Tiikerit onnistuivat katkaisemaan sen ja koko erän.

Kolmas erä oli taas tiukka. Hurrikaani vaihtoi Petrusevicin hakkuriksi ja peli pysyi pitkään tasaisena. Antti Leppälän kolmen pisteen syöttöputki erän loppuvaiheessa kuitenkin repi sen tarvittavan piste-eron, jolla Tiikerit punnersivat voittoon.

Ville Kakko, Hurrikaani:

- Vajaaksi jäi pelimme. Edellisillan peli ei onnistuttu ihan nollaamaan. Laita- ja hakkuripeli jäi vajaaksi, kun ruuti oli märkää. Siksi hävittiin hyökkäyspelissä. Keskinäiset pelit nyt 1-1. Jatketaan tästä. Cedic on mukana oletettavasti ensi viikonloppuna. Edessä pari kaksoisviikonloppua ja niihin on vain sopeuduttava.

Tommi Tiilikainen, Tiikerit:

- Ei ollut ennusteiden mukainen peli. Erien lopussa pelasimme hyvin. Leppälän syöttöputki 3. erän lopussa lämmitti. Vastassa oli uusia miehiä (Tapio Toiviainen ja Kasimir Vuorinen). Hurrikaani roikkui hyvin mukana toista erää lukuun ottamatta. Ensi viikon harjoitteet ovat jo mielessä. Kuumeet ovat ohi ja porukka oli terävänä. Ensi viikonloppuna meillä on vieläkin tasokkaampi Tiikerijoukkue.

Yleisöä: 879

Parhaat pistemiehet
Tiikerit: Sauss 18/+12, Ojansivu 17/+11, Leppälä 9/+7
Hurrikaani: Kouki 14/+6, Oivanen 7/+2, Toiviainen 7/-2

Lähitapiolan pisteet:
3 Sauss Tiikerit
2 Kehoe Tiikerit 2
1 Ojansivu Tiikerit 1

Ottelutilasto

Lakkapää rutisti tiukan kotivoiton

Rantaperkiön Isku nousi kahden erätappion takaa aina viidenteen erään, mutta ei pystynyt hoitamaan voittoa sunnuntaina Rovaniemellä. Team Lakkapää kuittasi makean kotivoiton 3-2 (28-26, 30-28, 19-25, 19-25, 15-12).

Parhaat pistemiehet:
Smalzer 26/+6, Kaurto 19/+16, Lemola 14/+3
Tihinen 19/+3, Sinkkonen 17/+14, Kaislasalo 15/+5

Sauli Sinkkonen, Isku:

- Alku oli nihkeää, mutta 3. ja 4. erä oli normaalia iloista peliämme. Vastustajan keskarit pitivät meitä ensin pilkkanaan, mutta lopussa saimme heitä kuriin. Pienestä kiinni ettemme voittaneet koko peliä.

Markus Kaurto, Lakkapää:

- Johtotilanteessa ei osattu pitää peliä kasassa, vähän jäätiin odottelemaan. Viides erä oli jälleen hyvää suorittamista. Urani paras peli. Oma peli kehittynyt hyvin sopivien treenien ansiosta.

Jussi Heino, Isku:

- Pistekin tyydyttää, se voi olla arvokas sarjakauden päättyessä, etenkin kahden hävityn erän jälkeen. Nuoria pelaajiahan tässä molemmat joukkueet kasvattavat.

Normunds Veinbergs, Lakkapää:

- Voitto oli tärkeä, mutta tapa millä se tuli ei tyydytä. Syöttöpelissä ei pysynyt ajatus kasassa lainkaan, aivan liikaa virheitä.

Ottelutilasto

Savolaiset hakivat pisteet Kalajoelta

Leka Volley voitti LiigaSärkät Kalajoella sunnuntaina erin 1-3 (19-25, 22-25, 26-24, 18-25).

LiigaSärkät ei päässyt alussa lainkaan vauhtiin, vaikka ensimmäinen erä sinänsä alkoi tasaisena. Leka Volleyllä oli hyvä henki ja hyvä torjunta. Erä päättyi 25-19.

Toisessa erässä LiigaSärkät paransi peliään, mutta hyökkäys ei toiminut hyvin, ja erä päättyi sekin vierasvoittoon 25-22. Kolmannen erän sen sijaan LiigaSärkät voitti pistein 26-24.

Varsinkin torjunta oli alkanut toimia hyvin. Kotiyleisö odotti nyt enemmän ja kannusti ahkerasti, mutta myös neljäs erä päättyi vierasvoittoon 25-18. Tosin puolivälissä oltiin tasapisteissä, joten myös toisenlainen erätulos olisi ollut mahdollinen.
LekaVolleyn kapteeni Jukka Lehtonen kiitti katsojia ja kommentoi, että joukkueella oli peli hyvin hallussa, ja että LiigaSärkät lähti aluksi hyvin mukaan.

LiigaSärkkien kapteeni Jussi Mäkinen kommentoi oman vastaanoton olleen heikkotasoista ja että vastaisuudessa pitää keskittyä paremmin.

Leka Volleyn valmentaja Lauri Hakala kiitti yleisöä hyvästä tunnelmasta ja piti LiigaSärkkiä hyvänä taistelijana. Lekan keskihyökkäys toimi hyvin ja puolustus oli kunnossa.

LiigaSärkkien valmentaja Shailen Ramdoo puolestaan sanoi, että mahdollisuuksia oli, ja osin edettiinkin piste pisteeltä, mutta virheitä tehtiin. Siitä huolimatta hän piti peliä hyvänä.

Pelin parhaana palkittiin Lekan Mart Tiisaar ja LiigaSärkkien Srdjan Nadazdin.

LähiTapiolan pisteet saivat Jukka Lehtonen, Srdjan Nadazdin ja Mart Tiisaar.

Parhaat pistemiehet
Leka Mart Tiisaar (30/+20), Jukka Lehtonen (18/+18) ja Pekka Seppänen (14/+8)
LiigaSärkät Srdjan Nadazdin (29/+21), Carlos Luna (14/+4) ja Ville Kaksonen (12/+9).

Ottelutilasto

Kuvat:
Hannu Tilus, Kalajoki
Tommy Lågland, Kokkola

  Takaisin