Seuraa meitä somessa:

Tiikerit Suomen Cupin Final Fouriin

18.12.2016

Kokkolan Tiikerit täydensi sunnuntaina miesten Suomen Cupin Final Four joukkueiden ryhmän.

Tiikerit kohtaa 28.1. Hämeenlinnassa välierässä Sampo Volleyn. Toisessa välierässä kohtaavat VaLePa ja Hurrikaani.

Tiikerit varmisti lopputurnauspaikan voittamalla sunnuntaina Rovaniemellä kaksi ensimmäistä erää. Tämän jälkeen pelattiin vaihtopelaajavetoisesti ja lopputulos oli Tiikereille 1-3 (14-25, 24-26, 25-22, 13-25).

Avauserä oli täysin Tiikereiden, joka ei tehnyt yhtään hyökkäysvirhettä. Toisessa Lakkapään hakkuri Fredrik Gustavsson sai pelistä kiinni ja oli johtaa Lakkapään jopa erävoittoon. Kahden viimeisen erän pelistä mainittavinta oli Jylhän kaksosten hyvä yhteispeli sekä Arash Dosanjhn ja Tuomas Hautalan akselin toimiminen.

Antti Leppälä
- Syöttöpeli oli riittävällä tasolla. Lakkapää käytännössä antoi meille ensimmäisen erän. Toinen erä oli paljon tiukempi, mutta onneksi saatiin käännettyä se eduksemme. Loppu oli vain pelailua.

Fredric Gustavsson
- Toinen erä oli tasainen. Ottelu ratkesi siihen. Jos olisimme vieneet sen, peli olisi ollut ihan erilainen. Tarvitsemme rentoutta alkuun ja sitä kautta paremman alun peleihin.

Jukka Mäkihannu
- Ei tehty alussa virheitä, vaan pelasimme kärsivällisesti omaa peliä. Toisessa erässä alku oli hieman hankala, mutta syöttö- ja torjuntapelaaminen toimi tänään hyvin. Antti Ropponen iski isoja pisteitä toiseen erään. Pienestä oli tänään kiinni toisen erän ratkaisupaikoilla. Toiseen erään tämä ottelu ratkesi.

Henri Tuomi
- Saimme huonon startin otteluun. Erän loppupuolella vastaanottopelaamisemme alkoi toimia, ja sitä kautta saatiin toiseen erään parempi peli-ilme. Toisessa erässä pelattiin hyvin myös erän ratkaisupaikoilla, mutta viimeisillä hetkillä Tiikerit olivat parempia päättämään hyökkäyksiä.

Parhaina palkitut:
Lakkapää Gustavsson
Tiikerit Herrera

Lakkapää: Gustavsson 23/+11, Roth 9/+2, Hautala 7/+6
Tiikerit: Seppänen 13/+6, Ropponen 11/+8, Herrera 10/+10

Ottelutilasto

  Takaisin