Seuraa meitä somessa:

Tiikerit teki Tiilikaisen kanssa vuoden jatkosopimuksen

06.05.2015

Kokkolan Tiikerit on tehnyt 1 vuoden jatkosopimuksen valmentaja Tommi Tiilikaisen kanssa!.

- Jatkosopimus syntyi aika helposti, sillä molemmilla oli yhteinen intressi jatkosta. Tiilikaisen saavutukset ja kehitys seurassa on ollut huikeaa viimeisen 3 vuoden aikana ja halutaan jatkossakin mahdollistaa, että hän saa kehittyä omalla valmentajan uralla ja samalla pääsemme nauttimaan yhden Suomen parhaimman valmentajan tekemisestä, kerrotaan Tiikereiden tiedotteessa.

Enderwin Herrera Tiikereihin

32-vuotta täyttävä Herrera liittyy Pielaveden Sammosta Tiikereiden riveihin. Kokkolassa ollaankin luonnollisesti hyvin tyytyväisiä sopimuksesta. Itse sopimus syntyi todella helposti, sillä molemmilla osapuolilla oli yhteinen intressi sopimukseen. Herrera halusi menestyvään joukkueeseen ja iso merkitys oli päästä pelaamaan hyvän ystävänsä Lelu Ojansivun kanssa.

Herrera on loistava ja monipuolinen pelaaja, joka on vuosia ollut yksi Mestaruusliigan parhaimpia yleispelaajia. Hän on myös melkoinen ilopilleri ja tuo lisää virtaa Tiikereiden pelaamiseen ja sekä taatusti ilon hetkiä Tiikereiden faneille, Tiikerit hehkuttaa tiedotteessaan.

Herrera, 32, voitti liigan pistepörssin kaudella 2013-14. Kaudella 2007-08 Herrera pelasi myös Sammon riveissä ja silloin Olli-Pekka "Lelu" Ojansivu oli joukkuetoveri.

- Edi on hyvä kaveri Lelun kanssa ja haaveillut, että vielä joskus voisivat pelata yhdessä. Nyt se toteutuu, Tiikereiden manageri Janne Heikkilä toteaa seuran netisivuilla.

- Herrera on yksi liigan parhaista yleispelaajista. Luonteeltaan myös ammattilainen ja sopii hyvin meidän ryhmään.

- Iloinen ja yleisöystävällinen pelaaja. Myös monipuolinen. Hyvä hyökkäyspuolella, mutta myös hyvä vastaanotto ja syöttö.
Herreralla on takana erittäin hyvä kausi. Ikää on 32 vuotta ja pituutta 192. Herrera on myös edustanut Venezuelan maajoukkuetta.

Herreran sopimus on yksivuotinen.

Tiikereillä on sopimukset myös neljän muun pelaajan kanssa, eli Olli-Pekka Ojansivu, Lauri Jylhä, Lasse Jylhä sekä Antti Ropponen.

- Teppo Heikkilä on jäämässä pois. Kaikki muut ovat edelleen neuvotteluissa mukana, manageri kertoo.

Tiikereillä on tavoitteena saada 10-12 pelaajasopimusta aika nopeasti. Kesän aikana joukkue on osittain hajallaan, koska pelaajia on sekä A- että B-maajoukkueissa.

  Takaisin