Seuraa meitä somessa:

Triin Kruuda LP-Vampulan toiminnanjohtajaksi

11.03.2015

LP-Vampula Huittisissa aloittaa uutena toiminnanjohtajana Sastamalasta kotoisin oleva Triin Kruuda. Seura on Triinulle varsin tuttu, pelasihan hän LP-Vampula Huittisten mestaruusliigajoukkueen kapteenina tällä kaudella.

Triinu oli myös varsin suuressa roolissa Vampulan huikeissa nousukausissa, joista monien henkeäsalpaavien tilanteiden kautta saavutettiin ensin nousu ykkössarjaan ja siitä heti seuraavana vuonna sensaatiomaisesti Suomen Mestaruusliigaan. Triinulla on aikaisempaa liigakokemusta Kuusamon ja Kangasalan mestaruusliigajoukkueissa pelaamiltaan kausilta.

Hänen kasvunsa lajin pariin on mahdollistanut Triinun kasvattajaseura, VaLePa sekä perhe, jossa kaikki ovat olleet vahvasti lentopallossa mukana. Vankka lentopallotausta lisättynä tuoreisiin opintoihin antaa hänelle vahvan pohjan olla yhtenä tärkeänä osana nuoren seuran kasvua ja kehittymistä. Tradenomiopintojen lisäksi Triin on valmistumassa AMK –koulutuksesta, ” International Business” opintolinjalta ja uusi työ antaa hänelle loistavan mahdollisuuden tehdä opintoihin liittyvä päättötyö tuleviin tehtäviin liittyen.

LP-Vampula jatkaa myös ensi kaudella sekä naisten Mestaruusliigassa että ykkössarjassa, pyrkien vahvasti toimimaan myös alueen juniorityön kehittäjänä. Näihin liittyvissä asioissa keväällä tehtävänsä aloittava sympaattinen Triin tulee varmasti monelle lentopalloystävälle tutuksi.

Janne Anturamäen toimi oli määräaikainen ja hänen muuttaessa toiselle paikkakunnalle, ei jatkaminen jo pitkän välimatkankaan vuoksi olisi ollut mahdollista. Huittislaisen naislentopallon ja Jannen reilun kolmen vuoden mittainen yhteistyö päättyy siis nyt keväällä. Seura katsoo varsin positiivisesti eteenpäin ja odottaa tulevalta yhteistyöltä Triin Kruudan kanssa hyvää lentopallonosteen kasvua Huittisissa ja lähialueella.

Kuva:
Timo Talvitie, Triin Kruuda ja Hanna Arve-Talvitie katsovat luottavaisesti Huittislaisen naislentopallon tulevaisuuteen. Siinä onnistumiseen tarvitaan kuitenkin laajamittaista yhteistyötä monien eri tahojen kanssa.

  Takaisin