Seuraa meitä somessa:

Uiato jatkaa LP Kangasalan riveissä tulevalla kaudella

23.08.2018

LP Kangasalan lentopallon naisten Mestaruusliigajoukkue on tehnyt sopimuksen viime kauden yhdysvaltalaisspassarinsa Mita Uiaton kanssa.

Kangasalla ja LP:ssä viihtynyeen Uiaton sopimustilannetta seurattiin koko kesän, mutta sopimusneuvottelut venyivät päättyen seuran kannalta onnelliseen lopputulokseen. Ottajia huippupassarilla oli myös keski-Euroopassa, mutta hän myös itse halusi ja päätyi palaamaan Suomeen ja Kangasalle.

LP ehti jo hankkia kaksi nuorta kotimaista ja lahjakasta passaria, mutta päätyi varmistamaan passariosastoa Uiatolla. Uiato oli viime kaudella asiantuntija-arvioissa liigan paras passari. Monipuolisena ja taitavana pelaajana Uiato tulee varmasti ihastuttamaan kangasalaisyleisöä tulevallakin kaudella. Lisäksi hän on kokemuksellaan oiva johtajahahmo nuorelle joukkueelle mukaanlukien nuori kotimainen passarikaksikko.

- Olen onnellinen sopimuksen syntymisestä pitkä väännön jälkeen, toteaa Uiato. Viihdyin Kangasalla ja viime vuoden joukkueessa. Tiedän, että joukkue ja valmennustiimikin on uusiutunut, mutta uskon, että toinen kausi on itselleni vielä parempi kuin ensimmäinen. Toivon tietysti, että olemme korkealla Mestaruusliigassa ja etenemme myös Challenge Cupissa ensimmäistä kierrosta pidemmälle.

  Takaisin