Seuraa meitä somessa:

Urpo Sivula liittyy Akaa-Volleyn liigajoukkueeseen

04.10.2019

Lentopallon Mestaruusliigassa kolmannen kauden voitokkaasti avannut Akaa-Volley sai kovan vahvistuksen riveihinsä, kun viime kauden Suomen mestari Urpo Sivula allekirjoitti seuran kanssa kahden vuoden sopimuksen.

- Näin on. Sopimus kattaa tämän alkaneen kauden lisäksi myös seuraavan. Eikä sopimus sisällä minkäänlaista ulkomaanoptiota, vahvistaa Sivula.

Kovakätinen hakkuri on jo liittynyt akaalaisten harjoitusrinkiin ja nähdään tositoimissa jo tulevana lauantaina. Akaa-Volley haastaa vieraaksi saapuvan Savo Volleyn Toijalan Monitoimihallissa klo 17 alkavassa Mestaruusliigakoitoksessa.

Urpo Sivula on kokenut yli 200 maaottelun kokenut lentopalloilija. Sivulalla on mittaa 195 senttiä ja ikää 31 vuotta. Suomen mestaruuksia miehellä on taskussaan neljä kappaletta – niistä viimeisin edelliseltä kaudelta VaLePan väreissä. Akaaseen hän saapuu mielellään.

- Hyvin on otettu vastaan. Joukkueessa on monta ennestään tuttua kaveria. On kuin kotiin tulisi, kiittelee Sivula.

Hakkurin ja ajoittain myös yleispelaajan tontilla nähty Sivula pelaa lentopalloa ammatikseen eikä ole toistaiseksi muuta ammattia itselleen ehtinyt hankkiakaan. Ammattilaisuraa on takana paitsi Suomessa niin myös Turkissa, Italiassa ja Saksassa.

- Ei tässä ole ehtinyt muuhun kuin palloiluun. Ehkä siviiliammatin hankintaa pitäisi vähän jo harkita, nauraa jo 18-vuotiaana miesten maajoukkueessa debytoinut Sivula.

Myös Akaa-Volleyn johto on tyytyväinen uuden sopimuksen syntymiseen.

- Kaikilla on tiedossa, että alkanut kausi on pitkä ja nelinkertainen sarja tietää isoa pelimäärää. Totta kai olemme tyytyväisiä, että rosterissa on nyt kovia pelimiehiä jokaiselle pelipaikalle riittävästi, myhäilee Akaa-Volleyn puheenjohtaja Torsti Mahlanen.

  Takaisin