Seuraa meitä somessa:

Uusi yhteistyö SignCircle kanssa helpottamassa liigajoukkueiden kokoonpanojen rakentumisen seuraamista

03.05.2022

Mestaruusliiga ja SignCircle Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen koskien sopimustiedottamista kaudelle 2022–2023. SignCircle vastaa liigasopimusten tiedottamisesta yhdessä Mestaruusliigan viestinnän kanssa.

Mestaruusliigan tavoitteena on ollut tehdä liigajoukkueiden kokoonpanojen rakentumisen seuraamisesta entistä helpompaa ja selkeämpää. Tähän täydellinen apu on SignCircle, joka kokoaa sopimustilanteet yhdelle sivulle. Seuraa kokoonpanojen rakentumista www.signcircle.fi/sopimukset/ tai klikkaamalla Mestaruusliigan etusivulta löytyvää banneria.

Mestaruusliiga julkaisee viikoittain koottuna sopimukset sisältökonseptiin ’Viikon sopimusuutiset by @signcirclefi.’
Seuraamalla Instagramissa tiliä @signcirclefi, saat tietoosi kaikki liigan pelaajasopimukset off-seasonin ja kauden aikana.

Yritysidea syntyi pelaajien yhteisistä ongelmista


SignCircle on joukko liigatason pelaajia, ex-pelaajia ja lajivaikuttajia, jotka kyllästyivät vanhanaikaisiin toimintatapoihin lajin sisällä.

Yrityksen päätuote on kaikilla laitteilla nettiselaimessa käytettävä sovellus SignCircle Network (https://network.signcircle.fi/ ), jonka sisällä pelaajat pystyvät markkinoimaan itseään ja etsimään uutta seuraa sopimuksen ollessa katkolla. Seurat pystyvät puolestaan etsimään vapaita pelaajia ja katselemaan pelaajan yksityiskohtaiset tiedot ja pelivideot suoraan alustan sisällä.

Sovellus on suljettu sisäpiiri, ja jokainen rekisteröity käyttäjä varmistetaan oikeaksi pelaajaksi/seuraksi. Näin sopimuksen etsiminen on varmasti turvallista.

Sovellukseen rekisteröityminen ja sen käyttäminen on täysin ilmaista vuoden 2022 ajan.

"Oli korkea aika päivittää pelaajien ja joukkueiden välinen kommunikointi nykyaikaan. Networkin avulla pelaajat voivat löytää itselleen oikean joukkueen puhelinta selaamalla ja joukkueet voivat vaivattomammin seuloa läpi suuremman massan pelaajia.
Yhteistyö Mestaruusliigan kanssa on hieno osoitus siitä, että olemme ansainneet lentopallopiirien luottamuksen yhteisen asian kehittämisessä”, kertoo SignCircle: n perustaja Sakari Mäkinen.

Konsultointiapua jokaiselle pelaajalle ja seuralle sarjatasosta riippumatta

SignCircle tarjoaa myös puolueetonta sopimuskonsultointia pelaajille ja seuroille. Yrityksen taustalla konsultointiapuna toimii pelaaja-agentti Nisse Huttunen ja lakimies Kaius Peltonen, molemmat tunnettuja entisiä liigapelaajia.

"Sisäpiireissä käydyissä keskusteluissa närää on jo pitkään herättänyt pelaajien uravalintojen rajalliset mahdollisuudet ja huonosti laaditut sopimukset. Pyrimme tuomaan nykyaikaiset välineet sopimusten etsimiseen ja tasapuoliset mahdollisuudet jokaiselle pelaajalle hyvän sopimuksen kirjoittamiseen. Agentiton pelaaja on hyvin yksin sopimusten etsimis- ja neuvotteluvaiheessa. Me haluamme auttaa puolueettomana osapuolena pelaajia ja myös joukkueita kirjoittamaan parempia sopimuksia”, avaa toimintaa SignCircle: n perustaja Eetu Rantanen.

  Takaisin