Seuraa meitä somessa:

Väänänen johti Hurrikaanin kotivoittoon Väänäsen Ducksista

21.02.2024

Hurrikaani- Loimaa hurjasteli keskiviikkona Vantaa Ducksin kustannuksella tärkeät kolme pistettä. Samalla joukkue vankisti sarjajohtoaan ja sysäsi liki varmuudella Ducksin karsintoihin.

Isäntien esitys oli suvereeni jokaisella osa- alueella. Vaikka Hurrikaani pelasi ilman ykköspassari Santeri Välimaata, se ei näkynyt joukkueen peliesityksissä ollenkaan. Leevi Väänänen hoiti ensimmäisen kokonaisen pelin tyylikkäästi, saaden kunnian passata Eetu Häyrisen 4000. liigapisteen.

Vaikka Olli Kuoksa vaihtoi avauserässä Greg Pettyn tilalle Väinö Rahkon ja toisessa erässä Nooa Marttilan tilalle Kasimir Vuorisen, vauhti ei isänniltä laskenut. Sen sijaan Ducksin tuska näkyi katsomon viimeiselle riville saakka. Vantaalaiset eivät pystyneet missään vaiheessa kunnolla haastamaan sarjajohtajaa, ja lopussa joukkue alistui kohtaloonsa.

Leevi Väänänen,Hurrikaani:

- Alussa jännitti totta kai. Onneksi kaverit tekivät minun pelaamisesta tänään helppoa. Meille tämä oli tärkeä peli.

Nico Mäki-Valtari,Ducks:

- Tänään ei kyllä päästy edes haastamaan Hurrikaania. Itseluottamuksen puute näkyy pelaamisessa tällä hetkellä. Nyt meidän on vain keskityttävä seuraavaan peliin ja tehdä siinä parhaamme.

Juho Rajala,Ducks:

- Hurrikaani oli tänään parempi, siitä ei ole kahta sanaa. Meillä on vielä pienet mahdollisuuden saada karsintoihin kotietu. Edellinen TUTO peli oli meiltä pannukakku, mikä näkyi tänään pelaamisessa. Meidän on saatava oma peli parempaan kuosiin. Jotain pitää tehdä, että saadaan parempi ilme kentälle.

Olli Kuoksa,Hurrikaani:

- Hyvä esitys kaikilta. Käytettiin omat paikat. Torjuttiin ja puolustettiin hyvin. Häyrinen on pelannut hyvin. Ja uskon, että Eetusta saadaan jatkossa vielä enemmän irti.


Hurrikaani Loimaa - Vantaa Ducks 3-0
25–18, 25–17, 25–15
Koti:Häyrinen 16/+5, Haapaniemi 9/+8, Gyimah 9/+6
Vieras:Mäki-Valtari 9/-7, Vanhanen 5/+4, Kattelus 4/-2

MVP:t
Leevi Väänänen, Hurrikaani
Nico Mäki-Valtari, Ducks

PROlibero
Troy Gooch, Hurrikaani

Katsojia 676

Ottelukuvat

Ottelutilasto

  Takaisin