Seuraa meitä somessa:

VaLePa ei antanut Lakkapään yllättää

30.09.2018

Neljää avainpelaajaansa lepuuttanut VaLePa Sastamala Tampere rutisti kaikki kolme sarjapistettään mukaansa Rovaniemeltä sunnuntain ainoassa liigapelssä. VaLePa löi Team Lakkapään hakkuri Arvis Greenen johtamana 1-3 (25-27, 25-23, 19-25, 21-25).

Mikko Esko, Alan Domingos, Urpo Sivula ja Daniela Jensen Van Doorn olivat kaikki kotimaisemissa, joten normaalia isompia rooleja oli tarjolla hallitsevan mestarin muille miehille. Hakkuri Arvis Greene (26/+18) oli kentän ykkönen. Arttu Lehtimäki hoiti mallikkaasti passipeliä ja Olli Kunnari nähtiin poikkeuksellisesti liberopaidassa. Rami Rekomaa puolestaan pääsi toisen keskipelaajan rooliin koko otteluksi. Niko Suihkonen puolestaan teki liigauransa ennätyspisteet 17/+5.

Lakkapään passari Jani Sippola ruokki taidokkaasti omiaan ja sai suurimman ilon entistä joukkuettaan vastaan pelanneesta Peetu Mäkisestä (19/+10) sekä hakkuri Jason McCarthystä.

Lakkapään riveissä nähtiin myös kaksi uutta liigapelaajaa, kun NaPa lainoina mukana olivat Mikael Kyllönen ja Aleksi Vaarala. Kolmas NaPan mies kokoonpanossa oli jo aiemminkin joukkueessa nähty Otso Hakala.

VaLePa, Olli Kunnari

- Pelasin tänään liberona, koska halusimme antaa liberollemme hieman aikaa hengähtää. Saimme syötöllä sen verran painetta, että saimme torjuntapuolustuksen toimimaan. Saimme siten käännettyä eriä.

Team Lakkapää, Peetu Mäkinen

- Sain vähän ryhtiä omaan pelaamiseen varsinkin vastaanotossa. Pystyimme myös kokonaisvaltaisemmin pelaamaan joukkueena, mutta meiltä puuttuu sellainen viimeinen röyhkeys, jolla saisimme käännettyä tiukat erät voitoksi.

VaLePa, Radovan Gacic:

- Olen tyytyväinen tulokseen. Välillä vastustaja sai pitkiä pisteputkia, mutta tulimme aina takaisin. Halusimme antaa nuorille pelaajille peliaikaa. He pelasivat tänään riittävän hyvin, jotta saimme voiton. Virheiden määrä oli meillä pienempi kuin vastustajalla. Hakkurimme pelasi tänään hyvän pelin.

Team Lakkapää, Henri Tuomi

- Tänään olisi pitänyt voittaa. Kaksi ensimmäistä erää oli hyvää peliä, jos ei ajatella erien loppuja, joissa näkyi epävarmuutta. Peetu pelasi hyvin loppuun asti, mutta meidän pitää pelata joukkueena paremmin, jos haluamme voittaa näitä pelejä. Keskipelaajien tehot oli tänään aika maltilliset.

Parhaat pelaajat:
Team Lakkapää, Peetu Mäkinen
Valepa, Arvis Greene

LähiTapiolan pisteet
3 Greene VaLePa
2 Mäkinen Lakkapää
1 Lehtimäki VaLePa

Team Lakkapää - VaLePa Sastamala Tampere 1-3
(25-27, 25-23, 19-25, 21-25)
Lakkapää: McCarthy 20/+12, Mäkinen 19/+10, Martin 9/+3
VaLePa: Greene 26/+18, Suihkonen 17/+5, Sundberg 15/+6

Ottelutilasto

Kuvat: Asko Leskinen / Lakkapää

  Takaisin