Seuraa meitä somessa:

Vantaan kärkikamppailussa myös hyväntekeväisyystunnelmissa

16.11.2016

Keskiviikon miesten liigan kärkikamppailu Vantaa Ducksin ja Hurrikaanin välillä on samalla hyväntekeväisyystapahtuma.

Vantaa Ducks luovuttaa jokaisesta ostetusta pääsylipusta kolme euroa tuusulalaiselle hyväntekijälle Brother Christmasille. Voittoa tavoittelematon hyväntekeväisyysprojekti käyttää rahat joulun luomiseksi sadalle vähempiosaiselle perheelle. Brother Christmas toivoo lipputuloilla ja muilla joukkorahoitusmenetelmillä saavansa kasaan 15000 euroa. Hyväntekijän on tarkoitus vierailla mahdollisimman monen perheen luona joulunalusviikolla ja luovuttaa rahoja ja lahjoja.

Hyväntekeväisyystapahtuma alkaa jo klo 17.00 ja paikalla Lumossa on trubaduuri Julian Rocks. Sadalle ensimmäiselle lapselle jaetaan yllätyslahja. Hyväntekeväisyysarpajaiset pidetään ja niiden palkintona on upea, viidensadan euron arvoinen ”Deal with It” Hoover tasapainoskootteri.

Brother Christmas myy myös rintanappeja, joten monella eri tavoin voivat Vantaa Ducksin ja Hurrikaanin kannattajat osallistua ja turvata mahdollisimman monelle vähävaraiselle perheelle jouluiloa.

Vantaa Ducks johtaa Mestaruusliigaa kuudellatoista pisteellä ja kivenkova vastustaja Hurrikaani on sarjassa toisena viidellätoista pisteellä kaksi ottelua vähemmän pelanneena kuin kotijoukkue. Hurrikaanin kovuudesta kertoo jotain sekin, että Loimaan ylpeys ei ole hävinnyt vielä erääkään vastustajalle.

  Takaisin