Seuraa meitä somessa:

VIIKON OTTELU: Ducks hakee voittotilin avausta TUTO Volleyn isäntänä

16.10.2023

Mestaruusliigan ja Ruudun Viikon otteluna nähdään keskiviikkona 18.10. Vantaa Ducksin ja TUTO Volleyn kohtaaminen Korson Lumosta. Joukkueet kohtaavat viikolla kahdesti ja nyt kyseessä on peleistä ensimmäinen.

Vantaa Ducks hakee kauden ensimmäistä voittoaan hävittyään Joensuussa Karelian Hurmokselle 2-3 sekä kotonaan VaLePalle 0-3 sekä KyKy-Betsetille 1-3.

TUTO Volley avasi kauden kahdella tappiolla (Tiikerit vieraissa 2-3 ja Loimu kotonaan 0-3) ennen lauantaista vierasvoittoaan Karelian Hurmoksesta 3-1.

Seurat ovat kohdanneet liigassa kaikkiaan kuusi kertaa voittojen ollessa vantaalaisille 4-2. Vantaalla Ducks on voittanut kaikki kolme ottelua vieden niistä kaikki sarjapisteet.

Odotettavissa on kova hakkurien taisto: Ankkojen Milutin Pavisevic on tehnyt 20,7 pistettä ottelua kohden ja juurikin vantaalaisjoukkueesta Turkuun siirtynyt Alek Rastamo 18,3 pistettä.

Ducks vahvistui edelliseen peliinsä Kanadan maajoukkueen juuri olympiakisoihin pelanneella liberolla Justin Luilla. Lui on Ruudun lähetyksessä myös pitkällä tauolla esittelyssä.

Oletetut avausseitsikot

Vantaa Ducks
Joona Väänänen - Milutin Pavisevic - Kalle Kattelus - Lauri Vanhanen - Jeremie Murray - Henrik Porkka - Justin Lui (L)

TUTO Volley
Joska Försti - Alek Rastamo - William Groffier - Tuomas Siirilä - Roope Keskinen - Lauri Lehtonen - Ville Sihvonen (L)

Ruudun Viikon ottelun ennakkostudio käynnistyy kello 18.15. Studioisäntänä toimii Toni Flink ja asiantuntijana Ville Kakko. Ottelun selostaa Panu Markkanen.

  Takaisin