Seuraa meitä somessa:

VIIKON OTTELU: Kuumeinen pudotuspelijahti Ducks - Etta

25.02.2020

Ruudun ja Mestaruusliigan Viikon otteluna on tarjolla keskiviikkona 26.2. Vantaa Ducksin ja Ettan välinen pudotuspelipaikkajahdin kannalta todella tärkeä kamppailu.

Ennen tiistain Loimu-peliään Etta on todella tasaisessa sijojen 6-9 taistossa viimeisenä, mutta vain kolmen pisteen päässä taiston kärkipaikalla olevasta Ducksista. Muut kahdeksan parhaan joukkoon mukaan taistelussa ovat Loimu ja Hurmos.

Ducksin tili on 10-21 ja Ettan 8-21. Vantaalaiset ovat kotonaan 6-9 ja oululaiset taas vieraissa 2-11 voitettuaan ainoastaan Team Lakkapään vierasmatkoillaan (kahdesti).

Kauden kolmesta aiemmasta kohtaamisesta Etta vei ensimmäisen kotonaan 3-0, toisen Ducks Helsingissä 3-1 ja viimeisimmän tammikuun alussa Ducks Oulussa 3-2.

Ducksin viiden ottelun mittainen voittoputki katkesi edellisessä pelissä Hurrikaani-tappioon, kun taas Ettalla on alla kaksi 0-3 kotitappiota Akaalle sekä Savolle.

Ettan tammikuun puolessa välissä käynnistyneen lennon katkaisi ikävästi joukkueen ykköshampaan ja tammikuun pelaajaksikin valitun Jan Heleniuksen loukkaamtunen. Heleniuksen paikalla koittaa nyt murtautua liigavauhtiin mm. Aleksi Muukkosta ja Juuso Kontiota.

Ottelu on Toni Kankaanpään 400. liigaottelu ja samaa ottelumäärää juhlisti tiistaina Ettan Markus Väisänen.

Joukkueiden odotetut aloitusseitsikot
Millstein - Strugar - Määttänen - Kyrölä - Carmody - Lehtonen - Hyvärinen (L)
L.Jylhä - Sorvoja - Marttila - Kontio - Väisänen - Niinivaara - J.Jylhä (L)

Joukkueiden tilastokärjet
Pisteet: Bojan Strugar 560 - Jan Helenius 480
Torjunnat: Lauri Lehtonen 61 - Nuutti Niinivaara 52
Ässät: Bojan Strugar 27 - Ville Sorvoja 21
Hyökkäys%: Tommy Carmody 57% - Markus Väisänen 51%
Vastaanotto%: Pasi Hyvärinen 57% - Jan Helenius 47%

Ruudun lähetys käynnistyy kello 18.15 pregamella, jossa kuullaan päävalmentajia Juho Rajalaa ja Olli Kuoksaa + pelaajahaastatteluissa Tommy Carmody ja Markus Väisänen.
Tauon henkilökuvassa on 400:nnen liigapelinsä pelaava Ducksin Toni Kankaanpää.

Lähetyksen selostajana ja toimittajana on Toni Flink, asiantuntijana toimii Ismo Tuominen.

  Takaisin