Seuraa meitä somessa:

Viikon ottelu: Kyövärintiellä kolisee lauantaina kovaa

13.11.2020

Melkoinen herkkupala miesten Mestaruusliigan kärjestä on tarjolla lauantaina 14.11. Akaan Monitoimihallilla Kyövärintiellä sekä Ruudun Viikon otteluna, kun sarjakolmonen VaLePa vierailee Akaa Volleyn kotisalissa.

Ennen viime viikonloppua molemmilla joukkueilla oli tilillään vain yksi liigatappio, mutta Akaa-Volleyn vierasmatka Ouluun ja Kokkolaan kasvatti heidän tappiosarakkeen kolmeen. Edelleen Akaa-Volley kaipaa riveihinsä sairastuvalta käsivaivaista liberoaan Voitto Köykkää ja jalka paketissa kulkevaa keskipelaajaansa Marku Kaurtoa. Toki laajuuttaa Oliver Lüütseppin valmentamasta ryhmästä löytyy sen verran paljon, että tämän taakse ei kokonaan voida mennä.

Kuukauden tähdistöönkin valittu torjuntatilaston ylivoimainen ykkönen Panu Pitkänen on ollut akaalaisten alkukauden positiivisin nousija.

VaLePa puolestaan oli tiukoilla täydet viisi erää kotonaan vierailleen Vantaa Ducksin kanssa. Aaro Nikula on ollut alkukauden kuumin sastamalaisnimi suhteessa aiempaan.

Ennakoidut aloitusseitsikot

Akaa-Volley
Markkus Keel, Urpo Sivula, Joni Mikkonen, Eetu Pennanen, Panu Pitkänen, Aleksi Kaatrasalo, Nico Nurmesniemi (L)

VaLePa
Mikko Esko, Aaro Nikula, Romans Sauss, Sakari Mäkinen, Mikko Karjarinta, David Pettersson, Risto Ruohola (L)

Kauden avauskohtaamisen vei 25.10. Sastamalassa nimiinsä kotijoukkue erin 3-1.

Ottelu käynnistyy lauantaina 14.11. kello 17. Ruudun lähetyksen annakko-osioon päästään mukaan jo 16.45 ja siinä luvassa molempien joukkueiden valmentajien sekä pelaajien haastattelut. Tauon henkilökuvassa vieraana on Akaan/Viialan lentopallon Suuri Mies Risto Lahti. Selostajana ja toimittajana on Toni Flink.

Akaa-Volleyn kotisivujen ennakossa kohtaamista ennakoidaan Davidin ja Goljatin kohtaamiseksi ihan hyvillä perusteilla:
https://www.akaavolley.com

Lauantain toisessa Ruudun ottelussa Puijo Wolley - Pölkky Kuusamo tarjolla on pelin lisäksi mielenkiintoinen Henrik Kososen haastattelu, jossa Timo Ripatin haastossa jutellaan entisen maajoukkuepelaajan kanssa lentistä ja koronaakin ”Heren” sairastettua taudin vakavana keväällä.

  Takaisin