Seuraa meitä somessa:

Viikon ottelu: LP Viesti - LiigaPloki torstaina

21.10.2020

Ruudun ja Mestaruusliigan Viikon otteluna nähdään torstaina naisten kohtaaminen LP Viesti - LiigaPloki. Hallitsevalle Suomen mestarille LP Viestille (5-1) peli on jo liigakauden seitsemäs, kun taas hallitsevalle cupmestariolle LiigaPlokille (2-1) vasta neljäs.

LP Viesti aloitti kauden tappiolla Kuusamossa, mutta on sen jälkeen voittanut kaikki viisi pelaamaansa ottelua. Kotonaan se on ehtinyt voittamaan Hämeenlinnan sekä Pölkyn.

LiigaPloki avasi kauden kotitappiolla LP Kangasalalle voittaen sen jälkeen vieraissa Puijo Wolleyn sekä WoVon.

Viime kaudella LiigaPloki voitti kaikki kauden neljä keskinäistöä kohtaamista: yhden Salossa, kaksi kotonaan ja Suomen Cupin finaalin Tampereella.

Tomi Lemminkäinen (533-145) johtaa kotijoukkuetta ja Mikko Pesonen (4-1) vieraita.

Keskipelaaja Anna Czakan on ollut yllättäen LP Viestin paras pistenainen (13,7) alkukaudesta laitapelaajien tason ailahdellessa illasta toiseen todella paljon. Iina Andrikopoulou (11,2) hakkurina ja Noora Kosonen (5,3) sekä Anniek Siebring (12,8) yleispelaajina ovat kuitenkin todella vaarallinen kolmikko.

LiigaPlokinkin paras pistenainen on ollut keskipelaaja. Jaelyn Keene on tehnyt 13,7 pistettä ottelua kohden jakaen toki tittelin yleispelaaja Lauren Matiaksen kanssa. Hakkuri Lindsay Calvin on tehnyt puolestaan vain 6,0 pisteen ottelukeskiarvon.

Passareiden taistossa nähtäneen Viktoriia Tuchashvili vs Taija Kaukoranta ja liberoiden Netta Laaksonen vs Jaidyn Blanchfield.

Ruudun suora lähetys Salohallista käynnistyy 18.15. Tauon vieraana on LP Viestin ja naisten maajoukkueen tilastoinnista vastaava Petri ”Repa” Virtanen, joka selvittää oman ammattikuntansa tehtävänkuvaa. Selostajana ja toimittajana Viikon ottelussa toimii Toni Flink.

  Takaisin