Seuraa meitä somessa:

Virheettömämpi Sampo parempi viidessä

20.02.2015

Sampo haki kaksi pistettä Rovaniemeltä, kun Team Lakkapään oli kotijoukkueena tyytyminen yhteen perjantai-illan ainoassa miesten liigaottelussa. Eränumerot olivat 2-3 (21-25, 25-20, 25-22, 16-25, 7-15).

Sampo nousi samalla liigassa viidenneksi pisteellä ohi Ettan. Lakkapää jatkaa kymmenennellä paikalla kahden pisteen päässä Korson Vedosta.

Sampo teki viiteen erään vain 18 virhettä Lakkapään 37 vastaan.

Timo Leikas, Sampo:

- Käsijarru oli päällä koko pelin ajan. Kahden viimeisen erän aikana peli oli jo parempaa ja kokonaisvaltaista. Oma peli oli ok, mutta olisi voinut pelata paremminkin. Kahteen pisteeseen riitti panos.

Miikka Lemola, Lakkapää:

- Viidennessä erässä emme saaneet oikein mitään aikaiseksi. Paransimme edellisestä pelistä huomattavasti, mutta tappio harmittaa.

Jukka Tuovinen, Sampon päävalmentaja:

- Omalta joukkueelta oli pirteä aloitus. Voitimme ensimmäisen erän, mutta Lakkapää tuli jo ensimmäisessä erässä peliin mukaan. Kolmannen erän loppuun asti olimme vastaanoton kanssa ongelmissa, mutta neljänteen erään peli parani jokaisella osa-alueella.

Normunds Veinbergs, Team Lakkapään päävalmentaja:

- Kahdessa viimeisessä erässä muutamien virheiden kautta itseluottamus laski, ja se näkyi. Siihen asti oli monipuolista hyökkäyspeliä, joka puri vastustajaan. Viides erä harmittaa, koska hyviäkään paikkoja ei käytetty hyväksi.

Parhaat pistemiehet
Lakkapää Smalzer 17/+5, Lemola 15/+9, Nacsa 14/+4
Sampo Leikas 22/+12, Herrera 18/+15, Poikela 11/+7

LähiTapiolan pisteet
3 Krause Sampo
2 Lemola Lakkapää
1 Herrera Sampo

Ottelutilasto

  Takaisin