WoVo ja HPK hävisivät Europelit vieraissa

09.12.2015

WoVo Rovaniemi ja HPK hävisivät molemmat keskiviikkoiset vierasottelunsa Challenge Cupissa 0-3.

Hollantilainen Eurosped Almelo voitti WoVo Rovaniemen 3-0 (25-16, 25-20, 25-23). Toinen osaottelu pelataan 17.12. Rovaniemellä. WoVo tarvitsee jatkopaikkaan vähintään 3-1 -voiton sekä sen päälle ns. kultaisen erän voiton.

Keskiviikon ottelussa kotijoukkue vei torjunnat 12-5 ja hyökkäystehoissa se oli parempi 28%-31%. Hakkuri Kristiine Miilen oli WoVon tehokkain 15/+11.

WoVon otteluparin voittaja kohtaa seuraavalla kierroksella voittajan parista Zarechie Odintsovo (Venäjä) - VC Sneek (Hollanti).

HPK puolestaan koki tappion Sveitsissä Sm´Aesch Pfeffingenille. Kotijoukkue oli parempi suoraan kolmessa erässä 3-0 (25-22, 25-18, 25-21).

Toinen osaottelu pelataan 15.12. Hämeenlinnassa. HPK tarvitsee jatkopaikkaan vähintään 3-1 -voiton sekä sen päälle ns. kultaisen erän voiton.

Kotijoukkue hyökkäsi selkeästi vieraita tehokkaammin: 45%-33%.

HPK:sta Keao Burdine teki 11/+4 ja Anna Boricheva 10/+8. Sveitsiläisjoukkueen virolainen ex-liigapelaaja Anu Ennok kasasi 6/+5. Barbara Garcia Duarte oli kentän tehokkain 18/+15.

HPK:n otteluparin voittaja kohtaa seuraavalla kierroksella voittajan parista Kohila (Viro) - Hapoel Kfar Saba (Israel). Kohila voitti avauspelin kotonaan 3-1.