WoVo jatkaa pudotuspelipaikkajahtiaan

08.02.2020

WoVo Rovaniemen pudotuspelijahti jatkuu tiukkana, kun joukkue otti lauantaina täyden pistesaaliin kotonaan Puijo-Wolleysta erin 3-0 (25-23, 25-18, 25-22).

WoVo nousi nyt kolmen pisteen päähän kahdeksantena olevasta OrPosta. Joukkueen loppuohjelma on haastavampi kuin OrPolla, miutta etenkin keskinäinen kohtaaminen 15.2. nousee tärkeäksi peliksi.

WoVo oli lauantaina askeleen edellä vieraitaan käytännlössä kaikessa. Päätöserässä kuopiolaiset ottivat jo reippaan etumatkan, mutta senkin WoVo kelasi kiinni ja hoiteli erän lopun tyylikkäästi.

Taylor Slover 17/+10 hyökkäsi virheettömästi, Outi Polso johti takakenttää mainiosti ja Ruta Linde ruokki tasaisesti hyökkääjiään. Vieraiden ykkönen oli 12/+3 tehnyt Hilkka Hujanen.

Viivi Pyhäjärvi, WoVo:

-Voitto tuntuu hyvältä. Tiedämme, että olemme kovia kotona ja näytimme sen myös nousemalla takaa-ajoasemasta voittoon. Voitot ovat ruokkineet joukkueen itseluottamusta ja tiedämme, että pystymme haastamaan tässä sarjassa kenet tahansa.

Nikki Cornwall, PuWo:

-Oli kova peli tänään, osittain myöskin sen takia, että matkustimme pitkän matkan pelipäivänä tänne. Mielestäni meidän olisi pitänyt olla vahvempia alussa, mutta vastustajakin pelasi hyvin. He myös osoittivat kovuutensa nousemalla pitkän matkan takaa voittoon, toki meilläkin siinä pieniä katkoksia ja huonoja hetkiä oli.

Tuomas Alatalo, WoVo:

-Ei ollut helppo voitto. Mielestäni näistä kolmesta kohtaamisesta tämä oli selkeästi tasaisin. Syötössä he pystyivät antamaan kovastikin painetta meille ja tuomaan vaikeuksia meidän peliin. 3-0 kuitenkin lopputulos, joten siihen täytyy olla ilman muuta tyytyväinen. Jatkossa mennään peli kerrallaan ja taistellaan pudotuspelipaikasta niin pitkään kuin sinne on mahdollista päästä.

Jukka Lehtonen, PuWo:

-Olen tyytyväinen ilmeeseen, millä joukkue pelasi tänään. Harmittavasti jokaiseen erään mahtui myös pieniä notkahduksia varsinkin helpoissa palloissa ja puolustuspalloissa, joissa WoVo oli totutusti vahva. Muilla osa-alueilla en nähnyt, että olisi löytynyt merkittäviä eroja.