Seuraa meitä somessa:

WoVo pelaa tammikuun kotiottelunsa yleisörajoituksin

31.12.2020

Lapin aluehallintoviraston uusimman päätöksen mukaan se kieltää kaikki Lapin sairaanhoitopiirin alueella järjestettävät yleisötilaisuudet, joihin osallistuu yli 50 henkilöä, tammikuun loppuun asti. Tilai-suuksia on kuitenkin mahdollista järjestää terveysviranomaisten voimassa olevien ohjeistusten mu-kaisesti, mikäli niihin osallistuu korkeintaan 50 ihmistä.

WoVo Rovaniemi pelaa tammikuun kolme kotiotteluaan suunnitellun otteluohjelman mukaisesti. Woman Volley on ollut seurana yhteydessä aluehallintovirastoon, josta on saatu tarkennetut ohjeet ko-tiotteluiden toteuttamiseksi.

Seura on tehnyt saamiensa ohjeiden myötä päätöksen, jonka mukaan se ottaa tammikuun otteluihin 45 ensimmäisenä ilmoittautunutta kausi- tai vip-kortin haltijaa. Katsojapaikat täytetään ilmoittautumis-järjestyksessä ottelukohtaisesti.

Ilmoittautumiset suoritetaan sähköpostitse osoitteeseen: womanvolley@gmail.com. Ilmoittautuneille tullaan vastaamaan viestiin joko myöntävästi tai kieltävästi, riippuen siitä onko paikkoja jäljellä. Tammikuun otteluissa varsinainen VIP-tila ja kausikorttikatsomo eivät ole yleisön käytössä, joten sisäänkäynti otteluihin tapahtuu ”perinteiseen” tapaan alakerran pitkän käytävän kautta.

Ensimmäinen peli on luvassa loppiaisen jälkeen torstaina 7. tammikuuta, kun WoVon vieraaksi saa-puu LiigaPloki Pihtiputaalta. Tiistaina 19.1. WoVo pelaa kotiottelun Kuortanetta vastaan ja torstaina 21.1. pelataan paikalliskamppailu, kun vastaan asettuu Pölkky Kuusamo. Ottelut LiigaPlokia ja Pölkky Kuusamoa vastaan näkyvät Ruudussa monikameratuotantona ja Kuortane-ottelu fanikameralähetyksenä.

Yleisörajoitusten vuoksi WoVo ei järjestä erillistä lipunmyyntiä otteluihin, mutta kannattajilla on mahdollisuus ostaa virtuaalilippu kotipeleihin Nettilippu.fi -sivuston kautta, ja tukea näin ollen seuraa haastavana aikana.

Tammikuun kotiottelut:

to 7.1. WoVo Rovaniemi – LiigaPloki klo 18:00 (Ruutu)
ti 19.1. WoVo Rovaniemi – Kuortane klo 18:00
to 21.1. WoVo Rovaniemi – Pölkky Kuusamo klo 18:00 (Ruutu)

Kausikortin ja VIP-kortin haltijoiden ilmoittautumiset otteluihin (45 ensimmäistä): womanvolley@gmail.com

  Takaisin