Seuraa meitä somessa:

WoVo Rovaniemelle ensimmäinen kotivoitto 1,5 vuoteen

27.10.2019

WoVo nappasi kauden toisen voittonsa OrPon kustannuksella Rovaniemen sunnuntai-illassa 3-2 (25-20, 23-25, 25-16, 23-25, 15-10). . Voitto oli WoVolle kotikentällä ensimmäinen puoleentoista vuoteen, sillä edellinen kotivoitto tuli toissakauden keväällä.

Kotijoukkue oli vieraita vahvempi pelin jokaisella osa-alueella ja etenkin torjuntapelissä se loisti erityisesti Aliisa Kähkölän johdolla, joka kuittasi tililleen seitsemän torjuntaa kahdeksan muun pisteen lisäksi. Vastaanotto- ja puolustuspelissä Outi Polso säkenöi läpi illan tyhjentäen lähes koko palkintopöydän ottelun jälkeen.

OrPolta ottelussa parhaiten erottui Netta Rekola sekä Saara Holm, joiden suorituksiin myös valmentaja Gkotsis oli tyytyväinen. WoVo nousi 3-2 voitolla sarjassa viiteen pisteeseen jättäen yhden pisteen kaulan oriveteläisiin. WoVon seuraava ottelu on ensi viikon lauantaina vieraissa LiigaPlokia vastaan ja OrPo pelaa seuraavaksi kotonaan 10.11. Nurmon Jymyä vastaan.

Aliisa Kähkölä, WoVo:

-Tosi tyytyväinen olo, kun saatiin pidettyä oma peli kasassa ja oli tietenkin kiva voittaakin. Paransimme omaa peliä ottelun edetessä ja saimme mustat hetket lyhyemmiksi ja kokonaisuutena kaikki toimi.

-Omaan peliin olen myös tyytyväinen, vaikka parannettavaa löytyy aina. Esimerkiksi syötössä olisin voinut olla parempi tänään.

Netta Rekola, OrPo:

-Kovaa matsia odotettiin ja se saatiin. Hyvin pystyttiin vääntämään, mutta välillä tuli heikompia hetkiä. Lopputulos harmittaa, kun voittoa lähdettiin hakemaan, mutta on sieltä hyviäkin asioita kaivettavissa.

-Vähän on ollut vaikea alkukausi, mutta treeneissä meno on ollut hyvää. Peleissä pitäisi pystyä erien loput vääntämään ja kääntämään paremmin.

Tuomas Alatalo, WoVo:

-Olen joukkueen puolesta todella iloinen ja tyytyväinen, että saimme kauden toisen voiton tähän paikkaan. Pelaajia alkaa jossain vaiheessa kyllästyttämään jos yritän vakuutella, että meillä on hyvä joukkue, joka treenaa hyvin ja kovaa, niin tässä on suora ja rehellinen palaute heille. Kotivoitto on hieno palkinto myös kotiyleisölle, joka lämpesi hienosti ottelun loppua kohden.

-Pari viimeistä erää oli tasokasta ja hyvää lentopalloa. Vastustaja paransi niihin peliään ja me pystyttiin vastaamaan siihen hyvin.

Sotiris Gkotsis, OrPo:

-Oli tiukka peli, kuten odotimmekin. Emme pystyneet hyödyntämään syöttöämme, kuten olisimme halunneet. WoVolla oli hyvä vastaanotto ja he olivat vahvempia myös hyökkäyksessä. Meillä on tietyissä rotaatioissa selkeitä ongelmia oman hyökkäyksen kanssa, ja kun niitä on riittävästi, niin pelejä on vaikea voittaa.

-Yleisesti ottaen olen tyytyväinen pelaajieni panokseen tänään, sillä pelasimme myös eilen. Eilen emme saaneet pisteitä, mutta tänään saimme yhden. Sarjataulukossa taistelemme samoista sijoituksista WoVon, Jymyn ja Puijon kanssa, joten jokainen piste merkitsee meille paljon.

Parhaat pisteentekijät
WoVo: Slover 29/+17, Kähkölä 15/+10, Jordan 15/+10
OrPo: Holm 19/+7, Rekola 16/+11, Otero 15/+6
Yleisöä: 363

Parhaat pelaajat
Polso, WoVo
Otero, OrPo

LähiTapiolan pisteet
3 Polso WoVo
2 Otero OrPo
1 Kähkölä WoVo

PROlibero
Polso WoVo

Ottelutilasto

Kuvat: Esko Nevala / WoVo

  Takaisin