Seuraa meitä somessa:

WoVo Rovaniemi raatoi taas viisi erää

24.11.2016

WoVo Rovaniemi pelasi jo kauden kuudennen viisieräisen ottelun liigassa. LP Kangasala kaatui nyt 3-2 (18-25, 28-26, 25-21, 23-25, 15-10).

WoVo on voittanut puolet viisieräisistä, joita on kymmenestä liigapelistä kertynyt nyt yhteensä kuusi.LP Kangasalle viisieräinen oli kauden kolmas ja ensimmäinen tappio niissä.

Illan pistekuningattaria olivat hakkurin aloittanut, mutta toiseen erään yleispelaajaksi palannut Kristiine Miilen (27/+15) ja vieraiden kolumbialaishakkuri Dayana Segovia (29/+16).

Jutta Riikonen (LP Kangasala):

- No aina tietysti pettynyt pitää olla, kun hävitään. Välillä pystyimme pelaamaan omaa peliämme mutta ajoittain tuli sitten ihmeellisiä paniikkipalloja, jotka sössimme. Annettiin vastustajalle muutenkin muutama ilmainen piste.

Kristiine Miilen (WoVo):

- Kiva voittaa, taistelimme tuon viidennen erän itsellemme ja siihen olen tyytyväinen. Melko heittelehtivää peliä oli tänään. Annoimme neljännen erän vastustajalle, vaikka sekin oli käsissä vielä puolenvälin paikkeilla. Ranteenikaan ei ollut niin paha kuin olisi voinut kuvitella ja pystyin pelaamaan täysipainoisesti.

Virginie De Carne (LP Kangasala):

- Melko vuoristoratamainen ottelu oli. Täytyy myöntää, että vastustaja onnistui suoritta-maan ratkaisupalloissa paremmin ja voitti. He onnistuivat ottelun edetessä lukemaan hyökkäyksiämme. Pääsimme vielä viidenteen erään mutta ei auttanut. Saimme eilen tuntumaa ja se oli ainoastaan positiivinen asia tätä päivää ajatellen.

Teemu Mäkikyrö (WoVo): - Ensimmäisessä erässä oltiin unessa ja vastustaja vei sen ansaitusti. Toisen erän puolessavälissä aloimme pelaamaan lentopalloa ja se kantoi loppuun asti. Vieläkin ottelun sisällä tulee liian usein hetkiä, kun jäämme ihmettelemään edellistä palloa mutta arvokkaat kaksi pistettä kovan jakson jälkeen. Viidennessä erässä oli meiltä tarvittavaa kovuutta. Krissu (Miilen) hoiti tämän ottelun suurimmilta osin. Kolmekin pistettä oli otettavissa mutta jos olisimme hävinneet toisen erän, olisimme varmastikin jääneet nollillle.



LähiTapiolan pisteet:
3 Miilen (WoVo)
2 White (WoVo)
1 Segovia (LP Kangasala)

Ottelun parhaina palkitut:
Miilen, WoVo
Segovia, LP Kangasala

WoVo Rovaniemi - LP Kangasala 3-2
18-25, 28-26, 25-21, 23-25, 15-10
WoVo Rovaniemi: Miilen 27/+15, White 17/+12, Kivimurto 14/+9
LP Kangasala: Segovia 29/+16, Riikonen 15/+2, Öhman 9/+8
Katsojia: 600

Ottelutilasto

Kuvat:
Marko Junttila / WoVo

  Takaisin