WoVo säikäytti OrPoa erän verran

02.12.2017

Avausvoittoaan kauden liigassa hakeva WoVo Rovaniemi väläytteli osaamistaan yhden erän verran lauantaina, mutta kärkitaistossa tiukasti oleva OrPo kuittasi kuitenkin pisteet erin 1-3 (15-25, 25-19, 16-25, 16-25).

Zvonko Nikolic, OrPo:

-Ensinnäkin haluan antaa tunnustuksen tämän päivän nuorelle ja lahjakkaalle vastustajal-le. He tekivät kovasti töitä ja halusivat pelata hyvää lentopalloa, ja pelasivatkin hyvin meitä vastaan. Me olimme tänään hieman kokeneempi joukkue ja onnistuimme käyttämään tilai-suutemme hyväksi. Toivotan onnea vastustajalle, olen varma, että tällä kentällä tulee ole-maan vaikeaa myös muilla joukkueilla.

Teemu Mäkikyrö, WoVo:

-Toinen erä oli meiltä sellaista peliä, miltä se on näyttänyt harjoituksissakin. Kokonaisuute-na pelimme ei pysynyt tänään kasassa. Pelirohkeus puuttui tänään tekemisestä, emmekä saaneet sitä sille tasolle, mitä se on viime aikoina ollut. Toisessa erässä nähtiin meiltä hy-vää syöttöä ja hyvää torjuntatyöskentelyä. Meidän pitää pystyä tekemään kovia suorituksia kovia joukkueita vastaan.

Francyele Lemos, OrPo:

-Emme pelanneet tänään kovin hyvin ja teimme aika paljon virheitä. Haluamme parantaa tästä huomiseen otteluun Kuusamoa vastaan. Tärkeintä oli tänään, että saatiin kolme pistet-tä.

Nelli Rantanen, WoVo:

-Tänään nähtiin yksi erä hyvää lentopalloa meidän puolelta. Muuten emme olleet parhaimmillamme.