Seuraa meitä somessa:

WoVo väänsi pohjoisen ykköseksi

04.02.2016

WoVo Rovaniemi otti naisten Mestaruusliigan pohjoisen hallinnan, kun se kauden kolmannessa kohtaamisessa Pölkky Kuusamon kanssa oli parempi 3-2 (25-23, 25-19, 22-25, 21-25, 15-8).

Kauden kaksi edellistä ottelua olivat päättyneet vierasjoukkueen voittoihin Kuusamossa ja Rovaniemellä. Vaikka voitot menivät WoVolle 2-1, menivät sarjapisteet Pölkylle 5-4.

WoVo on kahden pisteen saalinsa myötä neljäntenä neljä pistettä pelin enemmän pelanneen LP Kangasalan perässä. OrPo ja Pölkky ovat neljän pisteen päässä rovaniemeläisistä sijoilla viisi sekä kuusi ja takana ei uhkaa ole näkyvissä.

Iida Paananen (Pölkky):

- Tiukkaa oli mutta pettymys on tietysti päällimmäisenä mielessä. Toinen erä oli aika katastrofi. Hyvä, että pystyimme nousemaan peliin mukaan vielä kahden erän takaa mutta ei riittänyt tänään.

Heidi Rovanperä (WoVo):

- Tämä oli ennen kaikkea henkinen voitto. Saatiin siihen viidenteen taas käännettyä kelk-kaa parin vaisumman erän jälkeen. Pölkky oppi tuota meidän uutta järjestystä mitä pi-demmälle peli eteni niin siinä saatiin vähän nenillemme mutta voitolla on hyvä jatkaa.

Päävalmentaja Tuomas Alatalo (Pölkky):

- WoVo oli tosi vaikea vastus tänään. Oma pelimme ei lähtenyt oikein missään vaiheessa raiteilleen ja annettiin ne kaksi erää vähän ilmaiseksi pois. Ei sitten kaverillakaan jatkossa luistanut ihan parhaimmalla mahdollisella tavalla niin päästiin peliin mukaan vielä. Kotijoukkueen syöttö oli tänään paha ja vaikka meidän vastaanotto on ollut jo jonkin aikaa hyvällä tasolla niin tänään se oli heikkoa. Jos nyt jotain positiivista niin pisteet meille tämän kauden keskinäisistä 5-4.

Teemu Mäkikyrö (WoVo):

- Todellakin henkisesti iso voitto. Valmentajan unelmaa on oikeastaan eletty reilu puolitoista kuukautta, kun on päästy harjoittelemaan laadukkaasti tämän kotipeliputken aikana. Vähän annettiin avaimet taas kahden erävoiton jälkeen. Varsinkin siinä neljännessä näki että ylitöiksi menee. Sitten saatiin taas uutta virtaa viidenteen ja hoidettiin se tyylikkäästi kotiin. Vaihdettiin jossain kohtaa tuttu aloituskuusikko kentälle niin se hieman rauhoitti peliä. Nyt lähdetään pelaamaan pitkä putki vieraisiin.

WoVo: Pekkarinen 20/+13, Nassar 19/+11, Miilen 13/+2
Pölkky: Prokopenko 21/+11, Nicholson 18/+17, Billings 8/+4

Yleisöä: 634
T 13-13, Ä 14-3, SV 9-6, VO% 44-29, H% 36-36

LähiTapiolan pisteet
3 Rovanperä WoVo
2 Miilen WoVo
1 Prokopenko Pölkky

Ottelutilasto

Kuvat: Esko Nevala

  Takaisin