Seuraa meitä somessa:

WoVo vahvistuu venäläisellä keskitorjujalla

20.12.2017

Lentopallon naisten Mestaruusliigajoukkue WoVo Rovaniemi hankki toisen pelaajavahvis-tuksen kevätkaudelle, kun se solmi loppukautta koskevan sopimuksen venäläisen keskitor-jujan Ekaterina Klimovan kanssa.

Mestaruusliiga on 187-senttiselle Klimovalle jo entuudestaan tuttu, sillä hän pelasi Kuusa-mossa kauden 2015-2016 ja Pieksämäellä kauden 2016-2017. WoVon päävalmentaja Teemu Mäkikyrö on tyytyväinen, että seura sai hankittua Klimovan Rovaniemelle.

– Tiedämme hyvin hänen vahvuutensa ja sitä myöten odotukset ovat hänen suhteen korke-alla. Saamme myös laajuutta kapeaan keskipelaajaosastoomme, jossa meillä ei ole ollut yhtään vaihtopelaajaa tai särkymävaraa syksyn aikana, Mäkikyrö kommentoi.

Kokenut 26-vuotias venäläinen on harjoitellut syksyn paikallisen seuran mukana Pietarissa, mutta otteluita ei Klimovan vyölle ole syyskauden aikana kertynyt.

WoVo tiedotti viikko sitten pelaajasopimuksesta yhdysvaltalaisen yleispelaajan Cassie Stricklandin kanssa. Sekä Stricklandin että Klimovan on tarkoitus olla joukkueen vahvuu-dessa, kun se palaa harjoituksiin joulutauon jälkeen 29. päivä joulukuuta.

  Takaisin