Seuraa meitä somessa:

WoVolla ei vaikeuksia Meston kanssa

18.10.2015

WoVo Rovaniemi hallitsi sunnuntaista peliä vieraillutta Mesto Tamperetta vastaan täysin ja 3-0 (25-14, 25-21, 25-10) oli tänään oikeutettu tulos.

MesTo rimpuili toisessa erässä kotijoukkueen löysäilyn ansiosta mukana, mutta pienen rytminmuutoksen jälkeen vei kotijoukkue toisenkin erän.

Vastaanotto oli vierailla akilleen kantapäänä, kun pallot nousivat vain 29% tarkkuudella passareille Noora Rautiolle ja Venla Huurnelle.

Kotijoukkueen ykkönen oli jälleen Kristiina Miilen, joka teki tehot 15/+11. Viivi Pyhäjärvi onnistui ensimmäisessä lähes kokonaisessa liigapelissään tehden 7/+4 ja syöttäen kolmannessa erässä yhdeksän syötön putken. Myös Roosa Rautio pääsi näyttämään passarintaitojaan.

Johanna Siuro, MesTo:
- Lähtökohtaisesti lähdetään jokaiseen otteluun haastajan roolissa ja kun meidän pakka hajoaa kerran niin sitä on vaikea enää korjata ja senpä takia oltiin tänään jyrän alla.

Viktor Circenko, päävalmentaja MesTo:
- Vastaanottoon hävittiin tänään. Omia virheitä pystyttiin vähentämään toisessa erässä ja saatiin siitä tiukempi. Eipä mitään jäänyt käteen.

Viivi Pyhäjärvi, WoVo:
- Tosi hyvät fiilikset jäi. Omat suoritukset kentällä rentoutuivat pelin edetessä, kun alussa pikkasen jännitti. Pystyttiin hallitsemaan peliä ja pitkä syöttövuoro kolmannessa erässä antoi lisäbuustia.

Teemu Mäkikyrö, WoVon päävalmentaja:
- Mentiin heti ensimmäisen erän alussa kuskin paikalle ja pystyttiin hallit-semaan peliä melko suvereenisti. Kyllä tänään oltiin joka osa-alueella parempi joukkue ja tämä oli tosi tärkeä merkki joukkueelle, että pystyt-tiin pitämään ohjat omissa käsissä. Fysiikassa on melko iso ero ja se näkyi tänään kentällä ja tuloksessa.

WoVo Miilen 15/+11, Rantanen 13/+6, Nassar 7/+6
Mesto Alho 9/+1, Siuro 8/0, Lepistö 5/+1
T 4-5, Ä 9-3, SV 8-7, H% 44-28, VO% 45-29
Yleisöä

LähiTapiolan pisteet
3 Miilen WoVo
2 Nassar WoVo
1 Rantanen WoVo

Kuvat: Esko Nevala / WoVo

Ottelutilasto

  Takaisin