Seuraa meitä somessa:

Yhdysvaltalainen Cassie Strickland vahvistamaan WoVon rivejä

14.12.2017

Lentopallon naisten Mestaruusliigassa pelaava WoVo Rovaniemi on solminut loppukautta koskevan pelaajasopimuksen yhdysvaltalaisen yleispelaajan Cassie Stricklandin kanssa. 174-senttisen pelaajan on määrä saapua Rovaniemelle joulun jälkeen rapakon takaa yli-opistojoukkue Washington Huskiesin riveistä.

Vahvojen hyökkäysominaisuuksien lisäksi WoVo saa Stricklandin myötä lisää kokemusta myös vastaanottoon. 23-vuotias nainen on pelannut vuodesta 2014 lähtien enimmäkseen liberona ja palkittu muun muassa yliopistosarjojen Vuoden libero –palkinnolla. Samoalaisia sukujuuria omaava Strickland on päässyt harjoittelemaan kuluneen syksyn aikana myös Yhdysvaltain maajoukkueen mukana.

WoVon valmennusjohto on vaikuttunut sekä näkemästään että kuulemastaan, ja toivookin tuoreen sopimuspelaajan tuovan uutta ilmettä rovaniemeläisjoukkueen pelaamiseen kevätkaudelle. Myös pelaaja itse kertoo omissa sosiaalisen median kanavissa olevan innois-saan ammattilaissopimuksesta joulupukin maahan.

WoVon syyskausi naisten Mestaruusliigassa oli murheellinen, sillä se kärsi tappiot kaikissa 13 ottelussa. Joukkue jatkaa taisteluaan vahvistetuin rivein tammikuun 14. päivä vierasottelulla Nurmon Jymyä vastaan.

  Takaisin